Zoals jullie hebben gezien is mijn blognaam/domeinnaam veranderd. Sinds ik in oktober weer aan het bloggen ben zat ik continue met de twijfels om mijn naam aan te passen. Dit omdat ik fromcouchgirltofitnessgirl niet meer passend vond. Mijn voornamelijke hoofdniche’s zijn nu beauty & life(style) en ik wil bezoekers en volgers natuurlijk niet de verkeerde indruk geven denkend dat ze op een fitgirl blog komen en alleen maar beauty producten zien. Vandaar dat ik vanaf nu verderga onder de naam beautyandlifebycecilia.

 

Hierdoor is mijn social media ook aangepast ik zou het daarom leuk vinden als je me opnieuw gaat volgen:

Instagram

Facebook

Pinterest

Twitter

 

Mijn review van deze week gaat over het T.LeClerc oogschaduw palette wat ik heb mogen ontvangen van Care Cosmetics.

Niet iedereen zal nog bekend zijn met het T LeClerc oogschaduw palette  omdat het voornamelijk in apotheken, schoonheidssalons of online te koop is. Het merk is opgericht door apotheker Theofile LeClerc. Welke in 1881 zijn eigen apotheek opende, en inmiddels een vrij uitgebreide make-up lijn heeft.

 

T.LeClerc oogschaduw palette: No2 Du Matin Au Soir

Het palette bevat 10 verschillende kleuren, een dubbelzijdige kwast en een spiegel. Een aantal tinten bevatten glitters en een aantal zijn nude kleuren. Het palette is erg mooi omdat het afwisselende kleuren bevat, en niet alleen bruintinten hierdoor kan ik veel verschillende looks ermee maken.

 

T LeClerc palette

T LeClerc palette

Ik heb het palette voor het eerst gebruikt op kerstavond (24 december) gecombineerd met de Pupa Milano golden topcoat.

Ik ben erg tevreden over de pigmentering, de kleuren pakken allemaal mooi. Maar van de glitter oogschaduw is wel wat meer nodig om goed te pakken vanwege de fall-out (kijk daar dus mee uit).

Wat ik zelf altijd doe om de fall out op te vangen is een laagje losse (witte) poeder onder mijn ogen welke ik daarna zo wegveeg met een kwast zonder vlekken achter te laten.

 

T LeClerc swatch 1

 

Het palette is te koop bij Bol voor €39,56

selfie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zouden jullie meer ooglooks met dit palette willen zien?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

32 Reacties

 1. Ik vind het een beetje duur voor de pigmentatie die je krijg, ziet er wat vlekkerig uit in de swatches. Dan ga ik liever bij Nyx of Kiko langs voor een budgetproof palette of betaal ik liever 10 euro meer voor eentje van Urban Decay.

 2. Mooi palette, al vind ik hem wel wat prijzig. Is het ook heel poederig of valt het mee?

 3. Ik had nu al gereageerd maar zie nu pas je nieuwe naam. Leuk logo valt echt op. Veel succes met je nieuwe naam.

 4. Dat is een fijne kleurenpallet.ik ken het merk niet, maar dat neemt niet weg dat ik vaak onbekende merken uitprobeer, nice

 5. Hi,
  Ik heb zelf niet zoveel met oogschaduw, maar het resultaat op de foto ziet er mooi uit.
  Wat goed dat je je naam hebt aangepast. Ik hoop dat je hier nu geen twijfels meer over hebt en dat het nu helemaal passend voelt!

 6. Oh WoW! Ik vind het echt wel heel fijn dat er ook Nude kleuren bijzitten.
  Zo voor alledag hou ik niet zo van het glittergedoe!

 7. Wat een handige tip om een laagje poeder onder je ogen te doen! Zelf houd ik heel erg van deze rustige tinten. Wel vind ik hem wat aan de prijzige kant 🙁

 8. Proficiat met je nieuwe blognaam! Heb ook vorig jaar die beslissing genomen en nog geen spijt van gehad! Van het kleurenpalet vind ik de linkse 5 echt top!

 9. Wat een mooi pallet zet! Ik hou wel van deze rustige kleuren.
  K ken het merk inderdaad niet maar het is prachtig!

  Liefs maaike

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: