Voor de Femmeluxe bestelling van Mei koos ik dit keer voor twee T-shirts met een leuke slogan erop. En ook voor twee oversized loungewear setjes. Lees je mee?

 

White + Black T-shirt slogan ”stay home”

Ik vond de T-shirts met de slogan ”Stay home” wel toepasselijk bij de Corona crisis (Covid-19) dus ik bestelde de T-shirts daarom in het zwart en in het wit! Ik had nog nooit een T-shirt bij Femmeluxe besteld en koos daarom voor een 12/14 wat als een europese maat L valt. Helaas vallen ze onwijs groot uit en had ik het eigenlijk veel kleiner kunnen bestellen. De stof zit wel erg fijn en is bij beide kleuren niet doorschijnend wat wel echt een pre is! Ik vind het prijsje wel heel erg leuk voor €9,95 en naast deze Stay Home T-shirts is er ook enorm veel keuze uit andere slogans.

 

T-shirts

T-shirts

 

White oversized loungewear set

Dit keer kocht ik ook weer een loungesetje maar dan is een dunnere stof en oversized pasvorm. Ik bestelde de maat 14/16 wat een soort XL is. Toch had ik het setje ook kleiner kunnen bestellen omdat deze erg ruim uitvalt. De stof zit wel heel erg fijn maar is helaas weer wat doorschijnend. Ik zou deze white oversized loungewear set heerlijk als pyjama gebruiken. De prijs van €16,95 vind ik het wel waard.

 

T-shirts

 

Black oversized hoodie loungewear set

Dit keer koos ik ook voor een hoodie loungewear set maar dan met een korte broek. Ik draag zelf niet graag korte broeken buitenshuis omdat ik mij onzeker voel over mij bovenbenen. Maar thuis draag ik wel graag korte broeken of driekwart broeken die net op de knie of over de knie vallen. Het set is tweedelig en bestaat uit een mouwloze hoodie en broek. Het hoodie loungewear set is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren voor een prijs van €20,95. Ik heb zelf gekozen voor maat 14/16 wat valt als een XL maar voor mijn maat zou ik ook gemakkelijk voor een kleinere variant kunnen gaan. Hier moet ik toch maar eens de gok op nemen bij de volgende bestelling om vaker voor een 10/12 te kiezen.

 

T-shirts

 

Welk item vind jij het leukst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: