Talika herbruikbare eye patches

Als ik iets kan aanraden dan is het zeker wel het gebruik van eye patches. Ik kan er niet genoeg van krijgen en ik probeer het liefst elke variant en elk merk uit. Maar herbruikbare eye patches ben ik eigenlijk nog nooit tegengekomen tot nu toe. Kom je meelezen?

 

Talika Eye therapy patches & case

Het merk Talika is mij niet geheel onbekend, maar de Eye therapy patches kende ik nog niet. Waar ik wel gelijk enthousiast van werd is dat dit de enige ooggel pads zijn welke 3 keer herbruikt kunnen worden! Het setje bevat 6 paar eye patches, wat dus voor 18 behandelingen staat + 1 gratis paar dus dat zijn 21 behandelingen! Bovendien bevat dit setje ook nog eens een handige bewaarcase waar je de gebruikte patches in kunt bewaren.

Het gehele set kost €47,95 bij Beautytasting en daar gaat nog eens 20% korting af als je mijn persoonlijke code BEAUTYANDLIFE20 gebruikt. Voor 11:00 besteld is overigens vandaag nog binnen dus hurry up!

 

Talika TalikaTalika

 

De ooggel pads zijn gemaakt van onder andere plantaardige oliën, ceramiden, shea butter, rozenbottel, tarwekiemen en avocado-olie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat rimpels en fijne lijntjes verminderd worden. Maar het gaat ook tekenen van vermoeidheid tegen. En vooral dit laatste kan ik wel erg goed gebruiken aangezien mijn dochter elke ochtend 05.00 wakker is al gedurende 4 maanden.

Ik vind de eye pads erg gemakkelijk in het gebruiken, het aanbrengen is erg snel en ze passen eigenlijk perfect. Na 15 minuten merk ik dat mijn ogen vooral gekalmeerd en zacht voelt. Wanneer ik pads geregeld gebruikt zie ik hier persoonlijk sneller resultaat van dan met welk masker dan ook. Ik kan deze dan ook zeker aanraden! PS. de gehele maand September is het Diego Dalla Palma maand bij Beautytasting. Naast de 20% korting op de gehele DDP collectie kun je ook nog eens mijn 20% kortingscode BEAUTYANDLIFE20 daar bovenop gebruiken! Je krijgt dus eigenlijk 2 x 20% korting… En om het feest compleet te maken krijg je vanaf €30,- aan DDP een gift erbij.

 

Talika  Talika

 

Gebruik jij weleens eye patches? Zoja, welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.