Talking Flirty 18F eyeshadow palette van Morphe

Het Morphe Talking Flirty 18F palette heb ik al een langere tijd in mijn stash liggen. Inmiddels hebben de verpakkingen ook al een hele make over gekregen, welke ik eigenlijk een stuk leuker vind. Maar de binnenkant is uiteraard nog steeds hetzelfde. Kom je gezellig meelezen?

 

Talking Flirty 18F palette

Het Morphe Talking Flirty 18F palette is ideaal om jouw valentijn look voor dit jaar te maken. Het palette bevat 18 pan oogschaduw met zowel mattes als shimmers en ze zien er stuk voor stuk weer allemaal prachtig uit! Mocht je voor een nude look willen gaan zit er wat voor je in. Hou je van wat zachte kleuren zitten er wat mooie lavendel en oudroze achtige kleuren in. Ideaal voor een romantische look als je het mij vraagt… Wat ik hierboven al even vertelde heeft het palette zelf een hele make-over gekregen, naar mijn mening tilt dit het palette wel echt naar een hoger niveau dan deze saaie zwarte verpakking. Het palette kan al van jou zijn voor maar €20,- bij Morphe zelf wat een mooie prijs is voor dit formaat en kwaliteit palette.

 

Talking FlirtyTalking Flirty Talking FlirtyTalking Flirty

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Drop A Hint, Subtle, Just Teasin, You’re Cute, I’m Single en Here’s My #. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Into You, Charming, Cheeky, Got Moves, Scando en Starin. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Sweet Talk, Chance It, Lock Eyes, Kiss & Tell, Breakin Hearts en Smirk. De swatches zien er zoals gewend van Morphe weer gewoon erg goed uit. De kleuren die mij het meeste trekken zijn uit de eerste rij onderin de wat lavendel achtige kleuren. Samen met de wat roze en paarse kleuren uit de andere rijen. Ik ben erg benieuwd naar de eerste make-up look!

 

 

Make-up look

Tekst

 

Wat vind jij van het 18F Talking Flirty palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.