Ik probeerde de lashes van Tatti Lashes voor het eerst uit toen ik ze bij Marionnaud bestelde met 25% korting. Inmiddels zijn het een van mijn favoriete lashes geworden en met name drie paar. Bij Tatti Lashes zelf krijg je als MUA maar liefst 60% korting als je 20 paar koopt. Dit jaar kocht ik dus ook weer 20 paar! Kom je gezellig meelezen?

 

Tatti Lashes TL Mitchell 2 faux me

Ook dit jaar had ik dus weer een grote Tatti Lashes big haul met maar liefst 20 paar faux lashes! Ik kocht dit jaar drie verschillende soorten welke ook mijn drie favorieten zijn. Ik wilde eigenlijk nog wel een paar andere varianten aanschaffen. Maar besloot eerst mijn voorraad weer even aan te vullen met deze favorieten. Een van deze favorieten zijn de TL Mitchell 2 faux me lashes. De lashes zijn lekker vol, lekker dramatisch en geven een echte dramatische volle blik.

 

Tatti lashes big haul    Tatti lashes big haul

 

Tatti Lashes TL4 Faux Me

De aller aller allerbeste zijn deze TL4 Faux Me lashes. Ik heb van deze variant ook gelijk 10 paar aangeschaft! Ik heb eigenlijk zelden lashes welke gelijk bij de eerste keer aanbrengen goed zitten behalve bij deze drie varianten.. De bijgeleverde lijm (wit) gebruik ik echter nooit voor de lashes, hiervoor gebruik ik standaard de zwarte wimperlijm van Queen Tarzi. De bijgeleverde lijm tubetjes bewaar ik overigens wel altijd. Deze gebruik ik soms als huidlijm voor strass steentjes. Persoonlijk vind ik zwarte wimperlijm het mooiste omdat dit mooi bij de eyeliner blend. Het enige nadeel is dat als je een keer misplakt dat je dit sneller ziet dan bij de witte lijm.

 

Tatti lashes big haul Tatti lashes big haul

 

Tatti Lashes TL Mitchell Faux Me

Als laatste van de Tatti Lashes big haul de meest dramatische wimpers van de drie namelijk de TL Mitchell faux me lashes. Deze lashes gebruik ik het liefst wanneer ik een over the top look maak die ook echt zulke dramatische wimpers nodig heeft om de look nog beter te maken. Geen van deze drie lashes gebruik ik overigens dagelijks maar alleen voor mijn make-up looks. Mocht je zelf ook moeite hebben met het aanbrengen van lashes zoals mij en op zoek zijn naar goede lashes. Dan zou ik van deze drie zeker de TL4 aanraden om mee te beginnen!

 

Tatti lashes big haul Tatti lashes big haul

 

Wat vind jij van de Tatti Lashes?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: