Ik was al langere tijd erg benieuwd naar de lashes van Tatti (nee niet die Tati). Ik durfde langere tijd nooit lashes met een dikkere band te gebruiken omdat ik moeite had met het opkrijgen. Maar wat blijkt nu, na langer oefenen met deze Tatti lashes wil ik liever alleen nog maar dikkere banden. Lees je mee?

 

Tatti lashes – TL24

Tatti lashes

 

TL39

Tatti lashes

 

Tatti lashes – TL21

Tatti lashes

 

TL22

Tatti lashes

 

Tatti lashes – TL23

Tatti lashes

 

TL4

De TL4 zijn mijn absolute favorietjes van deze 6 soorten lashes hier heb ik gelijk nog 5 van nabesteld. Ik bestel mijn Tatti lashes bij Marionnaud voor ca €7,- per stuk wanneer er korting is. De normale prijs is €10,- per setje lashes. Ze zeggen dat je lashes altijd 15-20 maal kunt gebruiken. Ik maak mijn lashes wel geregeld schoon maar meestal haal ik tussen de 10 tot 15 looks ermee. Ik heb de lashes al regelmatig met looks op mijn Instagram laten zien, daarom heb ik de looks niet meer in de blog toegevoegd maar echt de aandacht te leggen op de losse lashes.

 

Tatti lashes

 

Tatti lashes – Glue

Natuurlijk bestelde ik ook nog een extra lijm erbij. In de verpakkingen zitten wel mini lijm samples maar een extra tube kan nooit kwijt. Ik ben nu alleen wel erg gewend om de zwarte lijm van Queen Tarzi te gebruiken dus dat deze wit was, was wel weer even wennen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik liever de lijm van Queen Tarzi gebruik en dat het mij met deze lijm minder goed lukte. Wellicht is het ook even een kwestie van oefenen en proberen met deze maar ik wil mijn look natuurlijk ook niet verpesten door lijm overal te hebben.

 

 

Hey Big Blender

De Hey big blender vond ik ook wel interessant maar bij binnenkomst vond ik de blender eigenlijk niet zo big haha. Ik gebruik mijn blenders altijd nat en dan wordt de blender wel iets groter maar ik was zogezegd niet echt impressed. Mijn Real Techniques blender is nog groter dan deze. Qua gebruik was ik er helaas ook niet zo een fan van, ik vind de blender iets te stevig en mis toch de schuine vorm welke ik bij mijn RT blender heb.

 

 

Naar welke lashes ben jij het meest benieuwd?

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: