Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Guacamole, Tea Tree en Aloe vera maskers

Een tijdje geleden kocht ik bij de Action een stapel met allemaal nieuwe maskers. Omdat ik anders een jaar vooruit kan combineer ik een blog een aantal maskers. Deze drie maskers zijn van The Beauty Dept en bevatten Tea tree, Guacamole en Aloe vera, lees je mee?

 

Holy Guacamole! masker

Ik hou absoluut niet van Guacamole of avocado maar ik vind het wel fijn in skincare producten zoals dit sheetmasker. Het masker geeft een intensieve verzorging waarna je huid heerlijk zacht en gevoed aanvoelt. Het masker bevat onder andere extracten van het avocado fruit en Hyaluronic acid. Hyaluronic acid zorgt ervoor dat je huid een hydratatie boost krijgt. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 10-15 minuten.

 

GuacamoleGuacamole Guacamole

 

Spill the Tea tree masker

Het eerste masker bevat Tea Tree en heeft de leuke naam Spill the tree. Het masker reinigt de gevoelige huid. Het masker zorgt ervoor dat je huid weer kalm word. Tea Tree staat er dan ook om bekend dat het verzachtend en rustgevend effect heeft. Ook zorgt het ervoor dat eventuele roodheden verminderd worden. De Arginine in het masker is een natuurlijke aminozuur met huidverzorgende eigenschappen. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 10-15 minuten. Het Tea Tree masker (en de andere) zijn bij de Action te koop voor €0,67 per stuk.

 

Guacamole

 

Hola Aloe vera masker

Ik heb vrij veel producten met Aloe vera erin en gebruik ook regelmatig maskers waarin dit zit. Het Hola Aloe vera masker zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Aloe vera staat erom bekend dat het een verzachtend, verkoelend en hydraterend effect heeft. Ook is het zeer geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast bevat het masker ook nog Olea Europaea Olive fruit oil welke erom bekend staat de huid te verzorgen en hydrateren. Ook dit masker heeft een inwerktijd nodig van 10-15 minuten.

Het Aloe vera masker voelt erg zacht en verkoelend aan. Achteraf heb ik ook een heerlijke zachte huid welke gewoon lekker fris voelt. Ik zou dit masker zeker nog eens opnieuw gebruiken.

 

Guacamole

 

Zou jij voor het Tea tree, Guacamole of Aloe vera masker gaan?

Eén reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: