Voordat ik uit Nederland weg ging had ik nog een aantal producten bij de Kruidvat gekocht om te kunnen reviewen. Deze Tea tree scrub crème is daar een van. Het is alleen te lang in mijn to review kastje blijven liggen, maar gelukkig had ik deze weer eens goed doorzocht. Kom je meelezen?

 

Kruidvat tea tree scrub crème

De tea tree scrub crème wordt eigenlijk voornamelijk aangeraden voor de onzuivere huid. Het heeft namelijk een zuiverende werking door de tea tree en de scrubdeeltjes in de crème reinigen de huid intensief. Voor het juiste effect wordt aangeraden om het product 1 tot maximaal 2 keer per week te gebruiken. Een verpakking kost €2,49 en momenteel is er een aanbieding van 3 producten voor €6,- Uiteraard bij de Kruidvat te koop.

Hoe gebruik je het product? Je breng het aan op een nog vochtige huid, hierna breng je nog wat extra (lauwwarm) water eraan toe. Je masseert de scrub crème in door zachtjes cirkelvormige bewegingen te maken. Vervolgens spoel je de crème helemaal af.

 

Tea tree scrub

 

Ik heb zelf niet een onzuivere huid (met uitzonderingen gelaten tijdens de menstruatie bijvoorbeeld), maar ik gebruik wel graag een scrub voor mijn gezicht om dit natuurlijk ook te voorkomen. Sinds ik regelmatig gezichtsmaskers, oogmaskers, scrubs en dergelijke gebruik is mijn huid wel echt stukken beter. En het voorkomen van eventuele onzuiverheden werkt dan voor mij beter dan het ”genezen” ervan.

Let wel goed op of jouw huid tegen bepaalde producten kan. Dit kun je testen met een klein strookje voordat je het helemaal op je gezicht aanbrengt. In het begin kan dit product best pittig zijn en is het belangrijk om dit weinig en goed te gebruiken. Ik ben in ieder geval wel benieuwd geworden naar meer producten van de Kruidvat zelf.

 

Tea tree scrub

 

Gebruik jij weleens een scrub voor je gezicht? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: