De haarlijnen van The Body Shop hebben net als de body butters een make over gekregen and I like it!!  Vandaag laat ik de vernieuwde Tea tree shampoo & conditioner aan jullie zien. Kom je meelezen?

 

Tea tree shampoo

Ik was wel erg benieuwd naar de Tea tree shampoo & conditioner van The Body Shop, maar niet omdat ik een vette hoofdhuid heb. Tea Tree staat er namelijk ook om bekend een kalmerend effect te hebben. Door mijn chronische psoriasis heb ik regelmatig schilfers en/of enorme jeuk. Vooral van de jeuk heb ik dan natuurlijk het meeste last. Ik was dus erg benieuwd wat deze haarlijn daarvoor kan betekenen.

De Tea tree shampoo bevat 93% aan natuurlijke oorsprong ingrediënten. De shampoo zorgt ervoor dat de vette hoofdhuid weer beter in balans gebracht word, de hoofdhuid te reinigen, en dit zonder het haar uit te drogen. Maar wat is nu het verschil met de vorige variant? The Body Shop staat er al om bekend voor vegan, cruelty free en fair trade te staan. Daarom zijn deze nieuwe verpakkingen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Waarvan een deel community fair trade gerecycled plastic, dit houdt in dat het in de Indiase stad Bengalaru van de straat wordt verzameld. De dop is niet van gerecycled plastic!

Een verpakking van 250 ml kost €8,- en een 400 ml verpakking kost €11,- bij The Body Shop zelf.

 

Tea tree shampooTea tree shampooTea tree shampoo

 

Tea tree conditioner

Uiteraard heeft ook de Tea tree conditioner een verpakking make over gekregen. De conditioner bestaat overigens voor 97% uit natuurlijke oorsprong ingrediënten. Zo is bijvoorbeeld de community fair trade tea tree olie uit Kenia. En de community fair trade aloë vera uit Mexico. De conditioner zorgt ervoor dat zowel de hoofdhuid als de haren er zachter, gezonder en meer gehydrateerd van worden. En het goede nieuws is, er komt een haar masker van deze lijn aan!

Helaas is de conditioner niet in een grote verpakking beschikbaar. De 250 ml verpakking kost €8,- bij The Body Shop zelf.

 

 

 

Ben jij al bekend met de Tea tree lijn van The Body Shop?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: