Het verwijderen van make-up is zeer belangrijk voor de huid. Ik slaap nooit met make-up op en met de juiste producten kom je er eigenlijk ook wel achter hoeveel er soms nog achterblijft. Het gebruik van een goede remover/cleanser evt in combinatie met pads verwijderd je make-up zeer grondig maar is toch mild voor de huid. Lees je mee verder?

 

Team Dr Joseph micellar cleansing water

Aangezien het merk Team Dr Joseph uit Sudtirol komt ben ik natuurlijk nog meer benieuwd ernaar. Een van de nieuwste producten is de pure blossom micellar cleansing water. Het product is een all in one welke eigenlijk 3 producten kan vervangen. Het is namelijk een make-up remover, een cleanser en een toner. De micellar bevat onder andere Papaya dit heeft een gladmakend effect en het verwijderd ook nog eens dode huidcellen. Het ingrediënt cactusvijg staat erom bekend een hydraterend effect te hebben. En het ingrediënt Toverhazelaar heeft een kalmerende werking.

De micellar cleansing water is geschikt voor elke huidtype zowel die van vrouwen als die van mannen! De adviesverkoopprijs is €28,-

 

Team Dr JosephTeam Dr Joseph Team Dr Joseph

Je kunt de micellar ook in combinatie gebruiken met de wasbare bamboo pads. De pads zijn gemaakt van bamboevezels welke een antibacteriële werking hebben. Met de pads kun je onzuiverheden en/of make-up gebruiken. En om ze daarna weer als nieuw te maken kun je ze wassen tot 60 graden. De pads hebben een advies verkoopprijs van €45,-. Voor de meeste is dit een stuk prijziger dan de meeste wasbare pads. Maar als de kwaliteit en werking het ook waard is waarom dan niet. Ik wil de pads zeker nog wel zelf gaan afschaffen en uiteraard ook reviewen dan. Hier hou ik jullie dus nog van op de hoogte.

Ben jij al bekend met Team Dr Joseph?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: