Vorige maand schreef ik al over de twee sheetmaskers welke ik van Teaology heb mogen uitproberen. Maar het leuk Teaology pakketje van Beautytasting bevatte nog een aantal andere producten, welke ik in deze blog weer laat zien. Kom je gezellig meelezen?

 

Teaology Passion Tea edt

Naast de twee Teaology sheetmaskers zaten er nog drie andere Teaology producten in mijn leuke pakketje. Een daarvan was de Passion Tea Eau De Toilette, een van de nieuwste geuren van Teaology. De geuren Matcha Lemon en Black Rose Tea bestaan al iets langer. De Passion Tea Eau De Toilette bevat als hoofdnoten Roze Peper, Framboos en Rode Grapefruit. Als hardnoten bevat het Violet en Theeblaadjes. En als topper de heerlijke geur van Vanille, Patchoeli en Cederhout. De geur is alcoholvrij en kost voor een 100 ml verpakking €38,95 bij Beautytasting. Maar de geur wordt nog eens goedkoper als je mijn persoonlijke code BEAUTYANDLIFE20 gebruikt voor 20% korting.

 

Teaology producten Teaology productenTeaology producten

 

Teaology Hyaluronic Infusion

De Hyaluronic Infusion is een hydraterend serum welke onder andere Hyaluronzuur en een biologische blauwe thee infusie bevat. Hyaluronzuur staat om zijn hydraterende werking bekend, maar dit serum bevat een moleculaire Hyaluronzuur. Dit betekend dat de Hyaluronzuur zowel een laag, gemiddeld als hoog molecuulgewicht bevat om alle lagen van de opperhuid direct te hydrateren. Maar liefst 99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Je heb maar een paar druppels nodig welke op het gezicht, de oog contouren en de hals kunt aanbrengen.En je kunt het zowel in de ochtend als in de avond gebruiken. Om de werking nog meer te versterken kun je eventueel het Teaology Beauty Booster siliconen sheetmasker over je serum aanbrengen.Een verpakking van 15 ml kost €22,- bij Beautytasting. Ook hier kun je mijn 20% kortingscode op gebruiken BEAUTYANDLIFE20.

 

Teaology producten Teaology productenTeaology producten

 

Teaology Cherry Tea Lip Balm

Een ander Teaology product welke ik nog niet kende is de Cherry Tea Lip Balm. De Cherry Tea Lip Balm zorgt tegelijkertijd voor zowel een mooi natuurlijk kleurtje op de lippen als een behandeling voor de lippen. De balm bevat onder andere olijfolie, hydraterende squaleen, antioxiderende thee en sesam extracten. Dit heeft zowel een voedende als hydraterende werking, en het geeft de lippen ook nog eens een volume boost. De Cherry Tea Lip Balm bestaat voor 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En de verpakking bestaat voor 100% uit gerecycled materiaal. Mocht je meer op zoek zijn naar een gepigmenteerde kleur kun je lip balm ook nog eens mooi opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. De Cherry Tea Lip Balm kost €16,- bij Beautytasting. Vergeet hier niet mijn persoonlijke code BEAUTYANDLIFE20 op te gebruiken voor 20% korting (geldig op de hele website, ook op sale!!).

 

Teaology producten Teaology productenTeaology producten

 

Heb jij al eens iets van het merk Teaology uitgeprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: