Ik kreeg weer een leuke box opgestuurd van Beautytasting en dit keer met vijf heerlijke Teaology producten. Een van mijn favoriete merken, waar ik ook regelmatig producten van koop en test. In het pakket zaten onder andere twee Teaology sheetmaskers waarvan een wel heel bijzonder is. Kom je gezellig meelezen?

 

Teaology Beauty Booster mask

De eerste van de twee Teaology sheetmaskers welke ik van Beautytasting ontving is het Beauty Booster masker. En ik begin gelijk met deze omdat deze ook extra bijzonder is. Het is namelijk een siliconen masker welke je meerdere keren kunt gebruiken. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een serum, een gezichtsmasker maar ook met een sheetmasker. Wanneer je dit siliconen masker eroverheen aanbrengt zorgt het er namelijk voor dat de werking van het product eronder versterkt wordt. Wat ook betekend een nog beter effect!

Het siliconen materiaal is dermatologisch getest en geschikt voor elke huid, ook voor de gevoelige huidtypes. Het materiaal is zo flexibel dat het ook voor iedereen passend is. Maar ook de twee lusjes voor achter je oren zorgen ervoor dat het masker goed blijft zitten. Wat wel heel belangrijk is met de Teaology Beauty Booster is dat je het na het gebruik goed schoonmaakt, zo kun je maanden lang plezier hebben ervan. Ik had dit product eigenlijk veel duurder ingeschat dan het eigenlijk is. De Beauty Booster kost namelijk maar €11,95 en wordt met mijn kortingscode BEAUTYANDLIFE20 ook nog eens 20% goedkoper!

 

Teaology sheetmaskers Teaology sheetmaskers

 

Teaology Green Tea AHA sheetmasker

Het tweede masker is de Teaology green tea AHA sheetmasker. Dit masker bestaat al een tijdje maar heeft nu een nieuw jasje gekregen. Maar niet alleen de verpakking en de ingrediënten zijn aangepast, ook de manier van aanbrengen. Dus lees vooral goed mee! Het sheetmasker is gemaakt uit Biologische afbreekbare katoenvezels waardoor het voor 98% uit natuurlijke ingrediënten bevat. De afkorting AHA en BHA in het masker staat eigenlijk voor Salicylzuur en niancianmide. Deze producten kennen de meeste beauty liefhebbers natuurlijk wel. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de poriën en de huid gereinigd worden. Het masker is dus eigenlijk voornamelijk fijn wanneer je een vette huid heb of acne.

Hoe gebruik je het masker? Breng een masker altijd aan op een gereinigde huid. Je bent met het masker vanaf je voorhoofd waarna je de lusjes aan de zijkant van je oren bevestigd. Hierna ga je verder met het onderste gedeelte vanaf je mond en ook daarvan worden de lusjes over je oren bevestigd (over de eerste lusjes heen dus). Op deze manier weet je zeker dat het masker goed blijft zitten en dat je ook alles uit het masker haalt wat het te bieden heeft. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is 15 tot 20 minuten te genieten en na de inwerktijd het resterende serum van het masker in te masseren. En ook dit masker is uiteraard te combineren met de Beauty Booster van hierboven! Uiteraard is ook dit masker bij Beautytasting te koop in combinatie met mijn 20% kortingscode BEAUTYANDLIFE20.

 

Teaology sheetmaskersTeaology sheetmaskers

 

Heb jij al eens iets van het merk Teaology uitgeproberd? Zoja, wat?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: