Vandaag heb ik weer een leuke Lookfantastic beautybox unboxing. Namelijk de Give in to Temptation beautybox van de maand Oktober. Er zitten weer wat super producten in waar ik erg blij mee ben… Kom je gezellig meelezen?

 

Isoclean brush cleaner

Het eerste product uit mijn Temptation Lookfantastic beautybox van Oktober is van het merk Isoclean. Hierbij kon je twee verschillende opties ontvangen namelijk een brush cleaner of een sponge cleaner. Eerlijk gezegd was ik naar de Sponge cleaner wel iets meer benieuwd omdat ik brushes vaak met een zeep schoonmaak. Toch ga ik het product zeker wel uitproberen en mocht het bevallen koop ik de sponge cleaner zelf nog erbij. Het product bevat 110 ml en heeft een verkoopwaarde van €9,95. Er is ook nog een verpakking van 250 ml en 500 ml verkrijgbaar.

 

Temptation

 

Rituals – The Ritual of Sakura interieur spray

Ook bij het product van Rituals kon je twee verschillende opties ontvangen namelijk een Scented candle van 25 gram of deze interieur spray van 50 ml. Eerlijk gezegd ben ik met deze interieur spray wel erg blij omdat ik zulke producten vaak in de WC en badkamer gebruik na het schoonmaken. Ik ben erg benieuwd naar deze van Rituals! De fullsize verpakking van 500 ml kost €26,50 dus deze mini variant is ca €4,- waard.

 

Temptation

 

Korres sleeping facial night cream

Met het merk Korres ben ik nog niet bekend maar een heerlijke wild rose sleeping facial night cream klinkt wel erg fijn. De 20 ml verpakking is een mooie inhoud om het merk te leren kennen. De losse verkoopwaarde van de night cream is €37,95 voor een fullsize verpakking van 40 ml.

 

Temptation

 

We Are Paradoxx

Van het merk We Are Paradoxx heb ik al vaker producten in de Lookfantastic beautybox gezien. Dit keer zit er een Moisture conditioner in van 50 ml. De fullsize verpakking van 250 ml kost €25,- dus deze verpakking heeft een waarde van ca €5,-. Ik moet de conditioner nog gaan gebruiken maar ben wel erg benieuwd.

 

Temptation

 

Magnitone cleansing pads

Het merk Magnitone is mij nog niet bekend maar uiteraard gebruik ik wel graag herbruikbare cleansing pads. Inmiddels heb ik al een vrij grote voorraad van diverse merken maar ook naar deze ben ik erg benieuwd. Een verpakking van 6 stuks kost normaal €15,- dus deze twee stuks zijn ca €5,- waard. Ik moet de pads nog gebruiken maar ze zien er wel heerlijk zacht uit.

 

Temptation

 

Luvia Cosmetics highlighter

Met het merk Luvia Cosmetics ben ik nog niet bekend, maar een highlighter is altijd wel welkom. De highlighter is verpakt als een single pan welke je waarschijnlijk in een leeg oogschaduw palette kan toevoegen en zo je eigen palette kan maken. Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar eigenlijk is het best handig… Ik kan de single highlighter niet op de website van Luvia vinden wel highlighter palettes met 8 pan. Deze hebben een waarde van ca €24,95.

 

Temptation

 

Wat vind jij het leukste product uit deze Temptation Lookfantastic Beautybox?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: