Ik zat al te twijfelen over The Aristocats x Revolution highlighter sinds de hele collectie uitkwam. Nu de highlighter in de sale kwam besloot ik om toch een gokje te wagen. Maar was de higlighter het wachten waard? Kom je gezellig meelezen?

 

The Aristocats

The Aristocats x Revolution collectie ziet er echt waanzinnig uit, maar ik gewoon iets selectiever geworden in wat ik nog aanschaf. Dit omdat ik al onwijs veel heb en zelfs nog een wachtlijst aan zelf gekochte palettes heb liggen. De highlighter in de ‘Duchess’ variant sprak mij dan wel weer onwijs aan, en daarom twijfelde ik al langere tijd om deze gewoon te kopen. De highlighter kost ook maar €5,95 wat echt al onwijs goedkoop is. Maar ik was ook ‘bang’ dat de highlighter wat tegen zou vallen. Toen de highlighter in de sale kwam voor volgens mij €3,95 maar nu inmiddels alweer €2,95 bij de Boozyshop sloeg ik mijn kans.

The Aristocats Duchess highlighter belooft een intensieve pigmentatie, een langhoudend effect en een gemakkelijke blending. Bovendien is de highlighter ook Vegan & Cruelty Free. De verpakking van de highlighter is wel echt super cute en het doosje alleen al is bijna zonde om weg te doen zo cute.

 

The aristocatsThe aristocats The aristocatsThe aristocats

 

Swatches & Make-up look

De swatch is goed gepigmenteerd, daar heb ik absoluut niets te klagen over. Wel had ik de highlighter iets witter/ijziger verwacht dan deze daadwerkelijk in het echt blijkt te zijn. Toch ben ik voor deze budget prijs wel erg tevreden over de highlighter. Want ondanks mijn felle ringlamp verlichting blijft de highlighter toch wel goed op de foto’s zichtbaar. Zal ik deze highlighter als eerste pakken in mijn stash highlighters? Nee dat dan helaas weer niet. Ik vind de Kaviar Gauche highlighter van Catrice welke dezelfde prijs heeft dan echt een stuk beter.

 

 

Wat vind jij van de higlighter? Gebruik je zelf ook een higlighter?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: