Een nieuwe dag een nieuwe unboxing en vandaag The Art of Beauty Glossybox van de maand Augustus. Ik ben over deze inhoud een beetje verdeeld. Een aantal producten zijn namelijk erg leuk en een aantal producten vind ik niet echt interessant. Benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

The Art of Beauty – Glossybox Unboxing

Voordat ik de inhoud (unboxing) van The Art of Beauty Glossybox begin vertel ik ook altijd even wat ik misgelopen ben. Het eerste product wat ik ben misgelopen vind ik wel heel erg jammer. Dit is namelijk een sleeping creme van het merk Lavera. Deze had ik zeker wel graag willen uitproberen. Het tweede product is van Schwarzkopf een overnight wellen wunder. Ook dit product had ik zelf wel erg graag willen uitproberen. Maar de verkoopprijs van €3,99 valt nog best mee dat ik deze zelf wel zou aanschaffen voor een blog. Van Schwarzkopf ben ik ook een 4 in 1 beauty wonder misgelopen wat een soort leave in crème is. Dit vind ik minder erg want dit heb ik nog genoeg in huis.

Van het merk St Tropez ben ik een water face mist met bronzer misgelopen. Dit product heb ik al eens ontvangen dus dat vind ik zeker niet erg. Van het merk Feel free bio ben ik een eye contour cream misgelopen. En ook dit product had ik al eens ontvangen. Vervolgens ben ik van het merk Vita Liberta een body blur misgelopen dit is een soort bronzer en omdat ik dat amper gebruik vind ik dat helemaal niet erg. Van Labello ben ik een van de drie varianten caring beauty misgelopen. Ik heb nog onwijs veel lippenbalsem op voorraad, dus dit vind ik eigenlijk ook niet zo heel erg.

 

Catrice – iconails nagellak

Ik ben zeker wel een groot fan van het merk Catrice. Maar ik koop zelf al zo vaak producten van dit merk dat ik het niet interessant vind om hier echt iets van te krijgen. Tenzij het natuurlijk qua prijs erg interessant zou zijn zoals bijv een palette. Ik gebruik zelf niet zo heel graag gewone nagellak omdat dit vaak binnen 3-4 dagen bij mij erg gebladerd is. Ik ga de nagellak wel uitproberen maar wat ik gewend ben van Catrice zal ik er niet echt iets anders van verwachten. De losse verkoopwaarde ligt bij €2,99.

 

 

Lottie London – Translucent powder

Het merk Lottie London zie ik de laatste tijd steeds vaker in de Glossybox voorbij komen. Ik vind dit ook zeker niet erg want het merk ziet er best aantrekkelijk uit. En de producten bevallen tot nu toe ook gewoon erg goed. Deze Translucent powder heeft een losse verkoopwaarde van €8,15 voor 15 gram en dat zou het ook best waard zijn als het goed bevalt.

 

The Art of Beauty

 

Bipa – Color cream lipstick

Bipa is een soort DM hier in Oostenrijk en daarvan heb ik een lipstick ontvangen. Eerst was ik niet zo enthousiast omdat Bipa ook erg goedkoop is. En dit soort producten kan ik dan zelf ook wel aanschaffen. Maar van dit kleurtje werd ik dan wel weer heel erg blij. Ik ga de lipstick zeker uitproberen.

 

The Art of Beauty

 

Luvia Cosmetics – Face Definer

Ik ben zelf niet zo heel erg van kwasten in een beautybox. Dit omdat ik wat selectiever ben met mijn kwasten. Nu moet ik zeggen dat deze er wel heel erg mooi en ook heel erg goed uit ziet. Ik ben dus zeker wel benieuwd ernaar. De losse verkoopwaarde van €15,- zou ik denk ik alleen niet zo snel betalen tov Zoeva welke kwalitatief erg goed zijn.

 

The Art of Beauty

 

DM Balea – Be Sweet sheetmasker

Hoewel ik van maskers hou en elk DM Balea masker inmiddels ook wel heb uitgeprobeerd vind ik het qua prijs niet erg interessant om te ontvangen. Een masker kost namelijk maar €1,95 en dit kan ik zelf ook wel aanschaffen.

 

 

Babor – Beta Glucan ampullen

Om iets van Babor in een Glossybox (of andere beautybox) te krijgen vind ik altijd geweldig. Ik vind Babor een heel erg fijn merk. Een merk wat best prijzig kan zijn maar met de kwaliteit wel goed in verhouding ligt. Nu ben ik zelf financieel niet zo in staat om €49,- aan ampullen te kopen per week. Dus af en toe zo een week setje vind ik gewoon erg fijn. Dit zal ook vast een van de producten zijn welke als eerste op is.

 

The Art of Beauty

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: