Naast gezichtsmaskers ben ik ook echt gek op haarmaskers. Toen ik deze drie The Beauty dept haarmaskers zag ik liggen bij de Action gingen ze dan ook gelijk mee. Maar ben ik er ook tevreden over? Lees je mee?

 

The Beauty Dept haarmaskers – You drive me coconuts

Het eerste The Beauty dept haarmaskers is echt precies in mijn straatje. Ik ben namelijk gek op alles met cocos! Het You drive me coco nuts haarmasker bevat onder andere kokosnoto olie, shea butter en cactusolie. Het masker moet aangebracht worden of vochtig en vooraf gewassen haar en heeft een inwerktijd nodig van 3 tot 5 minuten. Hierna kun je het masker grondig uitspoelen. De maskers zijn junk free en kunnen dagelijks gebruikt worden. Nu was ik mijn haar zelf niet dagelijks maar geef ik het 2 keer in de week een hele wortel tot punt behandeling haha. Ik vond het masker overigens wel erg fijn werken en zou het zeker wel opnieuw aanschaffen. Al hoop ik wel liever dat er ooit een grotere verpakking dan komt dan dat ik elke keer deze zakjes moet halen.

 

The Beauty Dept haarmaskersThe Beauty Dept haarmaskers

 

The Beauty Dept haarmaskers – Let that man go

Het let that man go is een verzorgend haarmasker met onder andere mango extracten en passievrucht olie. Ook dit masker was erg fijn om te gebruiken maakte mijn haar zacht en makkelijk doorkambaar. Met mijn lange haar gebruik ik overigens wel altijd de volledige verpakkingen van deze 50 ml sachets, dit heb ik ook wel echt nodig. Als ik te weinig gebruik merk ik er ook vaak geen resultaat van dus ik masseer het echt goed en dik in.

 

The Beauty Dept haarmaskersThe Beauty Dept haarmaskers

 

The Beauty Dept haarmaskers – Don’t be a prick

De laatste van de drie haarmaskers is het Don’t be a prick masker. Hoe leuk zijn de namen van deze maskers trouwens! Dit masker is een hydraterend masker met onder andere cactus bloem extracten en avocado olie. Over dit masker was ik misschien wel het meest tevreden en misschien ook wel verbaasd. Ik had gedacht dat de coconuts variant mijn favoriet zou zijn. Maar dat blijkt dus het Don’t be a prick masker te zijn. Ik heb de maskers gekocht bij de Action voor een super bedrag van €0,99 per stuk en dat zijn de maskers ook zeker wel waard.

 

The Beauty Dept haarmaskersThe Beauty Dept haarmaskers

 

Naar welk haarmasker zou jouw voorkeur uitgaan?

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: