Ik gebruik zeker 2 tot 3 maskers per week, naast dat ik maskers gebruik voor mijn haar en gezicht gebruik ik heel soms ook wel eens maskers voor mijn handen of voeten. Deze scrubs en peeling vond ik bij de Action van het merk The Beauty Dept. Op dat moment waren ze in de aanbieding voor €0,55 wat dus echt een super prijs is, maar wat kan je voor die prijs verwachten?

 

The Beauty Dept hand scrub & mask

Het eerste setje van The Beauty Dept is een hand scrub & mask. De eerste stap bestaat uit een hand scrub met onder andere walnoten, shea butter en vitamine E. Je brengt de scrub aan door het in de handen te masseren, hierna kun je de scrub afspoelen. De tweede stap is een leave-on hand masker met onder andere shea butter, avocado olie en vitamine E. Het masker breng je aan op de schone handen en kun je laten intrekken tot het volledig is opgenomen. Beide sachets bevatten 15 ml wat best veel is voor twee handen. Je kunt het dus makkelijk twee tot drie keer gebruiken maar zorg dan wel dat je het goed afsluit tegen bacteriën etc.

 

The Beauty Dept The Beauty Dept

 

The Beauty Dept foot scrub & mask

Het tweede setje is een foot scrub & mask. De eerste stap bestaat uit een scrub voor de voeten met onder andere abrikozen en amandelen. Je brengt de scrub aan op de voeten door het in te masseren en daarna gelijk grondig af te spoelen. De tweede stap bestaat uit een leave-on masker voor de voeten met onder andere Ureum, Shea butter en amandel olie. Je brengt het masker aan op de schone voeten en laat het eigenlijk volledig intrekken/opnemen. Hetzelfde geld voor bovenstaande voor 2 voeten vind ik 15 ml per sachet erg veel je kunt er dus makkelijk twee tot drie keer mee doen.

 

The Beauty Dept The Beauty Dept

 

The Beauty Dept face peeling & jelly mask

Het laatste product is een face peeling met een jelly mask. De eerste stap bestaat uit een face peeling met onder andere walnoten scrub (natuurlijk). Je brengt de peeling aan op een nat gezicht en masseert het in. Hierna kun je de peeling er weer afspoelen. De tweede stap bestaat uit een jelly gezichtsmasker met onder andere hyaluronic acid en hydromanil. Je brengt het masker aan op het gezicht maar vermijd de ogen en lippen. Het masker heeft een inwerktijd nodig van 10 minuten waarna je het weer kunt afspoelen. Afhankelijk van hoe royaal je deze peeling en jelly masker aanbrengt zou je hier ook gemakkelijk twee keer mee kunnen doen.

 

The Beauty Dept The Beauty Dept

 

Welk masker zou jouw favoriet zijn? Het handen setje, voeten setje of het gezicht setje?

 

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: