Een aantal van deze maskers heb ik eigenlijk al veels te lang in huis liggen omdat een review er maar telkens niet van kwam. Nu kocht ik laatst nog twee nieuwe soorten en moest ik eindelijk maar eens deze review maken.

 

The Beauty Dept detoxifying clay mask charcoal

The Beauty Dept tube maskers zitten in een leuk knijpzakje achtig verpakking met een inhoud van ca 35ml. Je zou dus ca 5 keer gebruik kunnen maken van elk masker. Het detoxifying clay masker charcoal is geschikt voor elke huidstype en zorgt ervoor dat de huid gereinigd wordt en een fris en schoon gevoel achterlaat. Het masker neemt vuiligheid op en gaat verstopte porien tegen. Voor het beste gebruik breng je het masker 1-2 keer per week aan en laat je het 10 minuten inwerken.

 

The Beauty Dept tube

 

The Beauty Dept Clay mask rosewater

Het rosewater kocht ik laatst nog erbij en is een hydraterend en reinigend clay masker. Het masker hydrateert de huid en geeft het ook een voedingsboost voor een zachte frisse huid. Het masker voelde in het begin wel fijn op de huid maar na 5 minuten begon het wat onaangenaam te tintelen, dus heb ik het iets eerder verwijderd. Mijn huid voelde wel erg zacht achteraf ondanks de mindere inwerktijd.

 

 

The Beauty Dept clay mask cannabis seed oil

Ook deze variant kocht ik laatst nieuw erbij. Het masker is een zuiverend en voedend masker met oa cannabis seed oil. Het geeft de gestreste huid een voedingsboost en helpt tegen onzuiverheden. Vanwege de oma 3,6,9 geeft het de huid ook nog eens een mooie glow.

 

The Beauty Dept tube

 

The Beauty Dept clay mask red clay

Het rode klei masker is eigenlijk meer voor een vettige huid (oily skin). Nu heb ik hier zelf geen last van maar wilde ik het masker wel uitproberen om zo van de hele ”serie” een review te kunnen maken. Het masker helpt tegen onzuiverheden en laat een zachte, schone en frisse huid achter.

 

 

The Beauty Dept jelly mask hyaluronic acid en hydromanil

Het laatste masker is een jelly masker en is geschikt voor elke huidtype. Het masker bevat onder andere hyaluronic acid en geeft de droge huid een boost, daarnaast heeft het ook nog een verzachtend en verstevigend effect en geeft het dofheid weer glans.

 

The Beauty Dept tube

 

The Beauty Dept tube maskers zijn bij de Action te koop voor € dikke pluspunt ze zijn Vegan!

 

Welk masker zou jij het liefst willen proberen?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: