The Berries palette Juvia’s Place

Het is alweer de ene laatste Juvia’s Place review die ingepland staat. Maar ik zag dat er weer een aantal nieuwe mini’s uit waren welke ik zeker nog wil gaan aanschaffen. Voor nu is het eerst de beurt aan het The Berries palette. Kom je gezellig meelezen?

 

The Berries palette Juvia’s Place

The Berries palette is een van de palettes van Juvia’s Place welke ik na het zien van de swatches ook echt gelijk wilde hebben! De verpakking is weer een echte beauty maar ook de binnenkant is weer een echt pareltje. Het palette bevat van de 6 pan oogschaduw dit keer 4 pan mattes en dus 2 pan met shimmers. Dit vind ik persoonlijk een betere verdeling dan het vorige palette The Violettes met vier shimmers. Het palette zit een beetje tussen roze, paarse en rood in welke ik ook wel graag gebruik voor een uitdaging. Mocht je nu ook spontaan shop drang krijgen is het palette bij Juvia’s Place te koop voor $14,- (vaak in de sale voor $7,-).

 

The BerriesThe Berries The BerriesThe Berries

 

Swatches

Look at these beauties! Er zijn weinig palettes welke zo snel en gemakkelijk maar dan ook nog eens goed swatchen zoals deze mini’s van Juvia’s Place. Zowel de mattes als de shimmers zien er onwijs goed gepigmenteerd uit en schreeuwen gewoon om gebruikt te worden. Snel maar mee make-uppen dus!

 

 

Make-up look

Om deze make up look te maken heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de donkere kleur N6 (matte), deze ben ik gaan blenden met kleur N1. Deze ben ik weer gaan blenden met kleur N4 (matte) en vervolgens kleur N5 (matte). Ik ben onwijs tevreden over het pigment en de gemakkelijkheid van het blenden. Uiteraard ga ik de komende tijd met het palette nog meer make-up looks maken en ook de shimmers nog even gebruiken. Tot zover is het van mij zeker al een aanbeveling.

 

 

Wat vind jij van het The Berries palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.