Sinds ik de sneak peek van The Big Glam lipbalms van Essence had gezien op TikTok keek ik hier al naar uit.  Ik heb ze eerst geprobeerd in de winkel te bemachtigen, maar dit bleek al snel lastig. Daarom kocht ik ze online bij de Boozyshop waar ik gelukkig nog op tijd was om ze alle vier te bemachtigen. Maar hoe blij ben ik er uiteindelijk mee? Kom je meelezen?

 

The Big Glam N01 Blinging Out Loud

Mijn eerste fout was dus dat ik dacht dat The Big Glam collectie lipsticks waren, maar het blijken dus The Big Glam lipbalms te zijn. Hierdoor vond ik bij sommige de pigmentatie al erg tegenvallen, wat dan bij een lipbalm weer verklaarbaar is. Bij de beschrijving staat overigens dat je de kleur kunt opbouwen maar dit vond ik persoonlijk niet het geval. Het blijft bij mij echt een subtiele zachte kleur met een lichte glitter erin. Voor de liefhebbers is is de collectie weer aangevuld en nog steeds te koop bij de Boozyshop voor €2,49 per stuk. De collectie is zoals gewend van Essence ook weer Vegan & Cruelty free.

 

The Big Glam LipbalmsThe Big Glam Lipbalms

Lipswatches

De kleur leek in de verpakking wat meer bruin maar op de pols swatch en de lip swatch komt wel echt meer de oudroze kleur naar boven. Hoewel ik echt veel meer glam en glitter ervan verwacht had ben ik met dit kleurtje eigenlijk best wel blij. De pigmentatie was in ieder geval erg goed!

 

 

The Big Glam N02 Let It Bling

 

The Big Glam LipbalmsThe Big Glam Lipbalms

 

Lipswatches

Als je de lip swatch vergelijkt met de pols swatch is deze op mijn lippen echt stukken donkerder. Ook hier is hetzelfde verhaal dat ik wel echt veel meer glitters verwacht had. Eigenlijk vind ik het toch op de lip swatch wel mooier uitvallen dan de pols swatch. Ik denk dat ik die kleur te donker had gevonden voor mij en deze kleur kan zeker nog mooi mee voor een dagelijkse make-up look.

 

The Big Glam N03 Bling It On

 

The Big Glam LipbalmsThe Big Glam Lipbalms

Lipswatches

Helaas is dit de eerste kleur waar ik niet helemaal tevreden over ben. De kleur valt op de lippen veel meer paars uit dan het mooie felle glitter roze op de pols swatch. Ik vind deze dan ook wel een echte teleurstelling…

 

The Big Glam N04 Bam, Bling, Glam!

 

The Big Glam LipbalmsThe Big Glam Lipbalms

Lipswatches

Ik ben niet zo fan van paarse lipsticks omdat ik vind dat mijn tanden dan altijd erg geel uitpakken. Maar ik wilde wel graag deze gehele collectie kunnen reviewen en daarom heb ik deze mee besteld. De pigmentatie had ik iets beter verwacht en de paarse kleur ook iets donkerder. De glitters vind ik hier ook weer erg tegenvallen helaas. Het zijn dus de eerste twee welke ik blijf gebruiken en de laatste twee die ik ga weggeven aan iemand die er wel blij mee is.

 

 

Welke kleur is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: