Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

The Body Shop – Mask Duo

Intussen kennen we allemaal wel de Black Friday sale toch? Ik heb toen heerlijk ingeslagen bij the body shop en zowel online als in de winkel een aantal producten gekocht (oké oké eerlijk dan een aantal maskers gekocht).

In de winkel viel mijn oog namelijk op de mooie nieuwe maskers:

  • Himalayan Charcoal, purifying glow mask
  • Japanese Matcha tea, pollution clearing mask
  • Chinese gingseng & rise, clarifying and polishing mask
  • British rose, fresh plumping mask
  • Ethiopian honey, deep nourishing mask
  • Amazonian acay, energising radiance mask

 

Nu verwacht je natuurlijk dat ik ze allemaal aangeschaft heb gezien mijn verslaving, maar helaas vielen deze maskers allemaal buiten de 40% sale.

De maskers kosten €20,00 voor een potje met 75 ml en dan slaan 6 potjes natuurlijk behoorlijk aan. Verder struinend in de winkel kwam ik een mooie box tegen: The finest facial duo mask en driemaal raden wat erin zat, jawel twee van bovenstaande maskers: Himalayan charcoal en British rose. Voor dit setje in een mooi box betaal je €35,00 en scheelt het je €5,00 ten opzichte van 2 losse potjes kopen. Dus die ging met mij mee naar huis

 


Alle maskers van deze lijn zijn 100% vegan en geinspireerd op traditionele beauty producten.

De Himalayan charcoal is geinspireerd op Ayurvedische tradities een tintelend modder masker met bamboe houtskool, actieve groene thee bladeren en tea trea olie gecombineerd om de skin the reinigen.

De British rose is geinspireerd op Europese bad rituelen met echte rozen bladeren, rozen extracten en met aloe vera gecombineerd om de huid te voedingen en een zachte uitstraling te geven.

 

 

Dit is het eerste masker van de box die ik heb uitgeprobeerd.

Vaak gebruik ik een masker na het douchen omdat de poriën dan goed openstaan. Dat het Himalayan masker een tintelend modder bevat heb ik dus geweten, de eerste 2 minuten heb ik staan wapperen met een boekje op me gezicht voor verkoeling maar het tintelen trok vrij snel weg en heb ik de resterende intrektijd lekkere genoten van het maskertje. Een keer in de zoveel tijd heb ik een aantal mee-eters op mijn gezicht, maar na het verwijderen van het maskertje waren deze ook bijna allemaal uitgekomen. Ik denk dat als ik dit maskertje 2-3 keer per week zou gebruiken de mee-eters weer volledig weg zijn.

 

 

 

Het tweede masker uit de box heb ik net voor het schrijven van deze blog gebruikt.

Het aanbrengen was erg fijn en verkoelend. Dit masker werkt alleen niet zo goed met een siliconen kwast, en kun je beter aanbrengen met een kwast van haren zodat het niet drupt. Voor dit masker had ik ook de eerste keer mijn nieuwe bunny hairband in gebruik. De volgende keer dat ik weer een masker ga gebruiken ga ik deze twee combineren. Wie weet zien we eerdaags de blogs van de overige 4 maskers. Ik kan jullie natuurlijk niet onthouden van een selfie met de bunny hairband. PS: ik blijf selfies lastig vinden om goed te maken dus hiermee moet ik het doen).

 

Ben jij al bekend met een van deze nieuwe maskers van The Body Shop?

Van The Body Shop ben ik ook onwijs enthousiast over de charcoal face soap.

logo1

7 Reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: