Als groot fan van The Body Shop heb ik nog een aantal producten en lijnen welke ik absoluut wil uitproberen. De Vitamine E producten waren daar nog een van. Ik probeerde de hydrating toner en de gentle facial wash uit. Kom je gezellig meelezen?

 

The Body Shop Vitamin E hydrating toner

The Body Shop heeft een aantal lijnen welke al langere tijd bestaan welke ik nog steeds wilde uitproberen. Een aantal producten uit de The Body Shop Vitamin E lijn spraken mij ook zeker aan en daarom ben ik begonnen met de Hydrating toner en de face wash. De Hydrating toner is een verfrissende toner welke je gebruikt om je gezicht te verfrissen en de restjes van de reiniger te verwijderen. Hoe gebruik je een toner? Allereerst is het natuurlijk belangrijk om je gezicht te reinigen. Hierna kun je de toner gebruiken bijv met de wasbare wattenschijfjes van The Body Shop. Je kunt het product zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken en voor een extra verfrissend effect zelfs in de koelkast bewaren. Een verpakking van 250 ml kost €13,- bij The Body Shop zelf.

 

The Body Shop vitamin

 

Vitamin E gentle facial wash

Het belangrijkste blijft om je gezicht elke dag te wassen of je nou make-up draagt of niet. Het is eigenlijk het beste om zowel ’s ochtends als ’s avonds je huid te reinigen en de daarbij behorende skincare te gebruiken. De Vitamin E gentle facial wash is een van de producten welke je daarvoor kunt gebruiken. De reiniging is mild en daarbij geschikt voor elke huidtype. Het verwijdert make-up en vuil van de huid en laat een zacht en fris gevoel achter. Een verpakking van 125 ml kost €13,-. Beide producten hebben mij zeker wel benieuwd gemaakt naar meer van deze lijn en mijn liefde voor The Body Shop is alleen nog maar meer geworden.

 

The Body Shop vitamin

 

Ben jij al bekend met de Vitamin E producten van The Body Shop?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: