The Chocolates palette Juvia’s place

Het is bijna verdrietig dat het alweer mijn laatste Juvia’s Place review is. Ik heb onwijs veel plezier gehad in het reviewen van al deze palettes in 1 maand! Het was veel werk maar nu kunnen de palettes ook gewoon vaker gebruikt worden, nu ik de reviews af heb. Mocht je het leuk vinden om vaker een thema of merk gekoppeld hebben aan de maand? Voor februari ga ik mijn stapeltje met Morphe palettes allemaal reviewen. Voor nu kom je de review van het The Chocolates palette meelezen?

 

The Chocolates palette Juvia’s Place

Zoals ik hierboven al vertelde is het The Chocolates palette van Juvia’s Place voorlopig de laatste welke ik van het merk had klaarliggen om te reviewen. Ik hoop snel eerdaags toe te kunnen slaan in een goede sale met de nieuwe mini’s zodat ik die ook nog zo snel mogelijk kan reviewen. Maar voor nu dus even de aandacht naar het The Chocolates palettes. Het palette bevat van de 6 pan oogschaduw weer 4 pan met mattes en dus 2 pan met shimmers. Een prima verdeling voor mij en van deze vier mattes zou ik er eigenlijk ook geen een willen missen. Het palette ziet er vrij dark uit en lijkt mij voornamelijk geschikt voor een mooie herfst/winter look. Voor de zomer zou ik deze toch iets te pittig/aanwezig vinden. Ook dit palette kost uiteraard weer $14,- bij Juvia’s Place zelf (vaak in de sale voor $7,-).

 

The Chocolates paletteThe Chocolates palette The Chocolates paletteThe Chocolates palette

 

Swatches

Ook deze swatches zien er gewoon weer verdomd goed uit. De eerste rij is voornamelijk echt het hele donkere en de tweede rij is iets lichter. Maar alle kleuren zijn gewoon onwijs mooi en ik wil ze ook gewoon allemaal gebruiken. Snel aan de slag dus!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look wilde ik voor een lekkere donkere chocolade blend maken wat ook prachtig bij de koudere periode past. Hiervoor heb ik uiteraard alle mattes uit het palette gebruikt van donker (buiten) naar licht (binnen). Ik ben erg te spreken over de pigmentatie van het palette, de eenvoudigheid van het blenden maar eigenlijk gewoon alles! Go get it…

 

 

Wat vind jij van het The Chocolates palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.