The Golden Age eyeshadow palette Beautybay

Vorige week schreef ik al over de nieuwe Beautybay collectie age of opulence. Maar ook dit mini palette The golden age behoort tot de nieuwe collectie. Voor de echte nude met een touch of glam liefhebber is dit palette een echte aanrader. Kom je gezellig meelezen?

 

The Golden Age eyeshadow palette

Het tweede nieuwe palette van de feestelijke Beautybay collectie is het The Golden Age eyeshadow palette. Het palette bevat 4 mooie matte nude kleuren en voor een touch of glam kun je de vijf nude shimmers gebruiken. Het palette schreeuwt voor mij echt een nieuwjaars avond uit, dus ik wil dan ook gaan proberen om een mooie glam new years look hiermee te gaan maken. Ik kon het palette helaas niet meer los vinden op Beautybay, maar nog wel in een set. Het set bevat naast het palette nog een eyeliner, een liquid eyeshadow en een brush, en dit alles voor maar €17,-. Wat mij betreft dus alsnog een onwijs goede deal.

 

The Golden AgeThe Golden Age The Golden AgeThe Golden Age The Golden AgeThe Golden Age

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Gleam, Precious en Gilded. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Rush, Bijoux en Roaring. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Millionaire, Glamour en Glitz. Voor iedereen die graag nude kleuren gebruikt en toch een beetje glam wil is dit echt het juiste palette. De pigmentatie is in ieder geval weer echt super!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Rush (matte), Roaring (matte), Glamour (matte) en Millionare (shimmer). Ik twijfelde heel erg wat ik voor deze make-up look wilde maken omdat ik ook weer eens een cut crease wilde proberen. De matte kleuren waren echt waanzinnig fijn om te mee te werken, goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. De shimmer Millionare daarentegen was best pittig om een goede pigmentatie er vanaf te krijgen. Daarnaast wilde mijn nep wimpers en ringlamp ook nog eens niet meewerken, dus heel tevreden ben ik niet over de make-up look. Maar hij gaat ermee door! Bovendien geef ik het palette eerdaags nog een tweede kans met een matte blend. Houd hiervoor mijn Instagram in de gaten…

 

 

Wat vind jij van The Golden Age palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.