The Grinch eyeshadow palette Revolution

Revolution kwam dit jaar met een Grinch collectie uit waaronder een mini palette, een lip kip en een groot palette van The Grinch. Uiteraard wilde ik hier een aantal producten van proberen… Kom je gezellig meelezen?

 

The Grinch eyeshadow palette

Het nieuwe The Grinch eyeshadow palette van Revolution ziet er vanaf de verpakking al super leuk en lekker kerstig uit. Het palette heeft ook een leuk design en de quote aan de binnenkant op de beschermfolie is ook echt een super leuke touch. Het palette bevat 17 pan oogschaduw met 10 shimmers en 7 mattes. Persoonlijk had ik het liever andersom gezien maar gelukkig met kun je met 7 mattes ook nog een hoop kanten op. Het palette is onder andere te koop bij Beautybay voor €15,95 wat minder dan €1,- per pan is. Het is dus een mooi prijsje, maar ik ben wel erg benieuwd hoe de kwaliteit dit keer is.

 

The Grinch eyeshadow palette   The Grinch eyeshadow paletteThe Grinch eyeshadow palette The Grinch eyeshadow paletteThe Grinch eyeshadow palette

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Seasick Crocodile, Whoville, Mean One, Snarky, Cindy Louwho en Resting Grinch Face. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Oh The Who Manity, I’m Not Going, Mount Crumpit, His Heart Grew, Noise! en Grinch Fingers. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Santy Claus, Grinch Please, Merry Whatever, Anti-Social en I Hate People. Sommige swatches vond ik erg mooi en sommige swatches vond ik helaas wat tegenvallen. Daarom ben ik met dit palette erg benieuwd hoe de make-up look gaat worden qua pigmentatie en blenden…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Grinch Please (matte). Deze kleur ben ik gaan blenden met de kleur Snarky (matte). Vervolgens heb ik eerst de cut crease gemaakt. En deze heb ik opgevuld met de kleuren Noise! (matte), Mount Crumpit (matte) en Grinch Fingers (shimmer). De rode liner is gemaakt met de kleur Santy Claus (shimmer). Ik ben erg tevreden over deze eerste make-up look. De kleuren waren allemaal erg gemakkelijk om mee te werken, goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. Het smaakt zeker naar meer met het palette!

 

The Grinch eyeshadow paletteThe Grinch eyeshadow palette The Grinch eyeshadow paletteThe Grinch eyeshadow palette

 

Welke Grinch palette is jouw favoriet de mini variant of deze grotere variant?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.