The Grinch mini palette Revolution

Na het The Grinch lip duo is het vandaag de beurt aan het eerste palette van Revolution x The Grinch. De verpakking is alleen al zo leuk om niet in je make-up collectie te hebben! Kom je gezellig meelezen?

 

The Grinch mini eyeshadow palette

Vandaag heb ik eerst het The Grinch mini eyeshadow palette van Revolution voor jullie klaarstaan. Volgende week komt uiteraard ook nog het grote palette uit The Grinch collectie. Ben je net zo fan als mij van deze film dan is deze collectie een echte musthave in jouw make-up stash. De verpakking begint allereerst al met de super leuke groene fel van The Grinch wat ik echt een super leuke touch vind! Zowel de quote aan de buitenkant van de verpakking als aan de binnenkant op de beschermfolie vind ik echt super leuk gedaan. Het geeft het palette ook wel echt wat extra’s waardoor je het eigenlijk al wilt hebben…

 

The Grinch miniThe Grinch mini  The Grinch miniThe Grinch mini The Grinch mini The Grinch mini The Grinch mini The Grinch miniThe Grinch mini

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Naughty List, Mean Machine en Mr Grinch. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: 5:30 Jazzercize, Maxi en The…The…The…

De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Loathe Enteriely, I’m Feeling! en Whobilation.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de mooie felgroene kleur Mr Grinch (matte). Daarna heb ik de cut crease gemaakt welke ik heb opgevuld met de kleur 5:30 Jazzercize (shimmer). Aan de onderkant van mijn oog heb ik de groene eyeliner van Revolution x Beetlejuice gebruikt welke eigenlijk ook perfect bij deze collectie past. En ik heb wat van de kleur Loathe Entirely (matte) daar nog aangebracht. Ik ben erg tevreden over de pigmentatie de kleuren zijn echt super mooi en goed gepigmenteerd. Ik ga zeker nog wel een volgende look hiermee maken!

 

The Grinch mini The Grinch miniThe Grinch miniThe Grinch mini

 

Wat vind jij van het The Grinch mini eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.