The Grinch x Revolution lip kit

Who doesn’t love a good red lip with Christmas! Nu ben ik altijd al gek geweest op rode lipstick maar vooral rondom deze feestelijke periode is het nog net even mooier om te dragen. De verpakking van dit super leuke The Grinch x Revolution lip kit ziet er al super leuk uit… Kom je gezellig meelezen?

 

The Grinch x Revolution lip kit

Het super leuke The Grinch x Revolution lip kit bestaat uit een rode lip liner en een rode liquid lipstick. De verpakkingen zijn alvast super leuk en geven ook echt het feestdagen/holiday gevoel. Het zou dus ook nog eens een leuk idee zijn om het aan iemand cadeau te geven of cadeau te vragen… Voor maar liefst €6,99 koop je dit lip kit bij Revolution wat echt een super goede prijs is. Het is voor mij al een tijd geleden dat ik een lip liner en liquid lipstick van het merk Revolution geprobeerd heb dus ik ben erg benieuwd!

 

The GrinchThe Grinch

Liquid lipstick

Mijn eerste indruk van de liquid lipstick is echt meer dan positief! De verpakking is super mooi, de rode kleur ziet er echt prachtig uit en de swatch is echt geweldig!!

 

The GrinchThe Grinch

 

Lip Liner

Ik heb eigenlijk maar 1 rode lip liner maar meestal gebruik ik lip liners ook niet zo snel. Ik vind deze op het eerste blik wel erg mooi en ook heel erg goed bij de liquid lipstick passen.

 

The GrinchThe Grinch

 

Lip swatches

Ik wist gewoon dat ik dit set helemaal geweldig zou worden! De kleur zag er in de verpakking al prachtig uit, de swatch was enorm goed gepigmenteerd en de lip swatch stelt ook zeker niet teleur! De rode kleur is gewoon perfect voor de kerst maar ik vind zo een klassiek rode kleur ook gewoon heel erg vrouwelijk en sexy om te dragen. Wat ook super fijn is is dat de lip liner heel goed is afgestemd op de kleur met de liquid lipstick. En deze melten dus echt gewoon samen zonder dat je ziet dat de lippen zo overlined zijn. Ik wil hier gewoon nog veel meer van hebben!

 

 

Wat vind jij van het Revolution x The Grinch lip duo?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.