The Lion King skincare

Essence heeft dit jaar weer een prachtige nieuwe zustercollectie met Catrice Cosmetics. Zo is Essence met een The Lion King collectie uitgekomen en Catrice met een The Jungle Book collectie. Uiteraard kocht ik de skincare producten uit The Lion King collectie direct! Kom je gezellig meelezen?

 

Essence Cosmetics – masker

De skincare producten van Essence cosmetics bevallen altijd goed daarom kocht ik gelijk deze drie producten uit The Lion King collectie. Allereerst het ananas masker met onder andere Ananas water. Het masker heeft een heerlijke gel formule welke lekker fris op de huid voelt. Het masker zorgt ervoor dat de huid een rijkelijke hydratatie krijgt en geeft de huid gelijk weer een mooie stralende en gezonde glow. De verkoopprijs van een 50 ml verpakking is €4,99 wat echt een zeer goede prijs is.

 

The Lion KingThe Lion King

 

Face cream

Als tweede is de heerlijke perzik gezichtscrème aan de beurt. Deze crème bevat onder andere perzikwater en zorgt voor een heerlijke vochtigheidsbehandeling. De crème is heerlijk licht en zacht van textuur en trekt erg snel in. Je kunt deze zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken in je skincare routine. Bovendien komt deze crème uit de Hello good stuff lijn en bestaat deze voor maar liefst 96 % uit natuurlijke ingrediënten. Zoals gewend van Essence Cosmetics is de crème ook nog eens vegan & cruelty free. Voor een 50 ml verpakking betaal je maar liefst €4,99 en ik denk dat ik deze zeker nog meer ga inslaan!

 

The Lion KingThe Lion King

 

Face scrub

Om de skincare routine af te maken is er ook een heerlijke cocos face scrub. Deze bevat uiteraard zoals de naam al weggeeft kokosnootolie, en de geur is echt HEERLIJK! Nu hou ik zelf heel erg van de Kokos geur dus dan is deze face scrub eigenlijk al een must have. Je kunt de scrub gebruiken om oneffenheden en andere vuil van je gezicht te verwijderen. Dit doe je door de scrub met ronddraaiende bewegingen aan te brengen. Hierna kun je de scrub met lauwwarm water verwijderen. Ook de face scrub heeft een verkoopprijs van €4,99 voor een 50 ml verpakking. Ik ben met alledrie de producten erg tevreden. En zo bewijst Essence ook maar weer eens dat goede skincare niet duur hoeft te zijn! Wat mij betreft zijn dit alledrie een dikke aanbeveling!!

 

The Lion KingThe Lion King

 

Wat vind jij van deze drie nieuwe skincare toppers?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.