The Lit List palette BHcosmetics

Ja het palette van vandaag The Lit List is inderdaad een palette uit de kerstcollectie. En ja dat is inderdaad al lang geleden. Ik kocht het palette laatst bij Beautybay in de sale omdat ik het palette toch wel leuk vond. En ach voor we het weten is het toch alweer kerst… Kom je gezellig meelezen?

 

BHcosmetics The Lit Lits eyeshadow palette

Het Miss Claus The Lit List eyeshadow palette is uit de kerst collectie 2021 van BHcosmetics. Het palette was destijds verkrijgbaar voor ca €32,- maar ik heb het palette voor een geweldig prijsje van €12,25. Bij BHcosmetics is het soms zo dat sommige palettes erg goed zijn en andere palettes wat tegen kunnen vallen. Maar voor deze prijs en mooie inhoud wilde ik het wel een kansje geven. Het palette bevat een hoop mooie kleuren welke je het gehele jaar door kunt gebruiken. En een aantal kleuren welke erg goed bij de kerst passen (maar ik ook gewoon het hele jaar door gebruik haha). Hieronder kun je alle swatches eerst bekijken en deze stellen zeker niet teleur…

 

The Lit ListThe Lit List The Lit ListThe Lit List The Lit ListThe Lit List

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Frozen, Bubbly, Bling Bling, Not So Nice en Gingersnap. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Good as Gold, Ring on It, Pop Bottles, Ritzy en Spiked Cocoa. Ik ben echt stunned hoe mooi deze eerste twee rijen er al uit zien!

 

 

De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: The Grinch, Lit List, Mistletoe, Tinsel en Reign-Deer. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Wino, Gumdrop, Rudolph, Velvet en Naughthy Girl. Het enige wat ik kan zeggen over deze twee rijen is gewoon wow! Hoe mooi en hoe gepigmenteerd deze kleuren zijn is gewoon niet te bevatten…

 

 

De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Fa La Fierce, Rosy, Ice Queen, Midnight en Bougie. De zesde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Sleigh, Jingle Bells, Diamonds, Santa’s Boot en Blackout. En ook deze swatches zien er weer echt super uit! Ik ben erg benieuwd naar alle make-up looks die ik hiermee kan gaan maken!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: The Grinch (matte), Lit List (shimmer), Mistletoe (shimmer) en Frozen (shimmer). Ik ben best tevreden over deze eerste make-up look. De pigmentatie was erg goed en de shimmer was gewoon fantastisch, vooral in het echt. Er staan zeker nog meer make-up looks met het palette de komende tijd gepland.

 

 

Wat vind jij van het BHcosmetics palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.