The Magical Masquerade Glossybox is de oktober editie van 2021. Helaas is de box echt heel laat binnen gekomen en daarom heb ik de review ook pas nu klaar. In deze blog laat ik de gehele inhoud zien, kom je gezellig meelezen?

 

The Magical Masquerade Glossybox

Voordat ik mijn inhoud uit The Magical Masquerade Glossybox laat zien, bekijk ik ook altijd even wat ik ben ‘misgelopen’. Meestal staat in het begin de drie items welke in elke Glossybox zitten, maar de Basic skin face mask brush twv €11,95 zit er bij mij helaas niet in. Erg jammer want ik gebruik natuurlijk veel maskers. Van het merk The Humble co had er een tandenborstel in kunnen zitten twv €1,99. Ik ben best kritisch met mijn tandenborstels en tandpasta producten, dus dat vind ik niet heel erg erg. Vervolgens had er van Elnett L’oreal Paris een haarspray in kunnen zitten. Ondanks dat deze erg fijn is heb ik hier van een ander merk nog een beste voorraad van.

Van het merk Aveo professional had er een turban haarmaske thermo pflege twv €2,99 in kunnen zitten. Deze had ik wel graag willen uitproberen, maar wellicht dat ik deze nog los ga kopen. Van het merk Wander beauty had er een paar golden eye masks in kunnen zitten twv €3,50. Ook deze had ik wel graag willen uitproberen. Ook de under eye patches van het merk Beautypro twv €2,29 had ik wel graag willen uitproberen. Ik had al iets gelezen over dat veel de parfum niet erin hadden zitten en gezien de prijs twv €22,75 of €17,75 (drie varianten) denk ik dat deze ook niet heel erg veel verdeeld zijn in de boxen.

 

The Magical Masquerade GlossyboxThe Magical Masquerade Glossybox The Magical Masquerade Glossybox

 

Hey Honey uncover detoxifying mud mask

Van het merk Hey Honey had je een van de twee gezichtsmaskers kunnen krijgen. Ik heb de uncover detoxifying mud masker gekregen, maar er had ook de show zour glow colloidal gold and honey masker in kunnen zitten. Beide maskers (20 ml) hebben een losse verkoopwaarde van €26,-

 

The Magical Masquerade Glossybox

 

Eau Thermale Avene mini mascara

Inmiddels heb ik een beste voorraad aan vooral mini mascara’s vanuit de Glossybox. Dit keer heb ik eau thermale avene mini mascara gekregen met een losse verkoopwaarde van €7,50.

 

The Magical Masquerade Glossybox The Magical Masquerade Glossybox

 

Josephine Cosmetics the bold matte liquid lipstick

Het merk Josephine Cosmetics ken ik nog niet maar deze matte liquid lipstick ziet er echt top uit. De verpakking straalt ook wel echt luxe uit, maar met een losse verkoopwaarde van €25,- mag dat ook wel. Gelukkig heb ik een draagbare nude kleur gekregen ‘Glamorously Healthy’ dus deze ga ik zeker gebruiken.

 

The Magical Masquerade Glossybox The Magical Masquerade GlossyboxThe Magical Masquerade Glossybox

 

Kueshi naturals berry shower gel

Van het merk Kueshi naturals had je een van de twee varianten kunnen krijgen Vanilla of Berry. Gelukkig heb ik de Berry shower gel gekregen omdat ik van een te sterke vanille geur soms best misselijk kan worden. De shower gel heeft een losse verkoopwaarde van €6,50.

 

The Magical Masquerade Glossybox

 

E.L.F cosmetics bite size eyeshadow palette

Het E.L.F cosmetics bite size eyeshadow palette vind ik super leuk om te krijgen. Ik kon deze alleen niet terugvinden in het Glossybox magazine. Ik ga het palette zeker bewaren voor een aparte review.

 

The Magical Masquerade GlossyboxThe Magical Masquerade Glossybox

 

Wat vind jij het leukste item uit The Magical Masquerade Glossybox?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: