The mauves palette Juvia’s place

How beautiful is she? Het volgende palette van Juvia’s Place The mauves heeft echt mijn hart gestolen. Het palette is ideaal als je van wat roze/oudroze houdt maar niet te fel wil gaan. Bovendien ook een ideaal palette voor jouw kerst of nieuwjaars make-up look. Kom je gezellig meelezen?

 

The Mauves

Het palette The Mauves is ook voor de echte make-up liefhebber een musthave naar mijn mening. Dit palette bevat in tegenstelling tot een aantal vorige palettes zoals The Taupes 4 mattes en maar 2 shimmers. De kleuren verdeling zelf is wel heel erg mooi met 2 lichtere en 2 donkere mattes. Dus heel erg vind ik dit absoluut niet. Ook het The Mauves palette is bij Juvia’s Place zelf te koop voor $14,- maar vaak in de sale voor $7,-. Ik sla zelf vaak toe in de sale maar mocht je deze net mislopen is het de originele prijs ook zeker wel waard.

 

The mauves paletteThe mauves palette The mauves paletteThe mauves palette

 

Swatches

Van deze swatches kun je eigenlijk alleen maar enthousiast worden! De swatches welke mij het meest aanspreken zijn wel de twee lichtere matte kleuren en uiteraard beide shimmers. Het palette was echt super eenvoudig om deze geweldige swatches mee te maken. Ik ben dus alleen maar meer benieuwd naar een make-up look hiermee…

 

 

Make-up look

Voor deze make-up look heb ik eigenlijk alle kleuren uit het The Mauves palette gebruikt. ik ben begonnen met eerst een matte blend te maken met alle vier de matte kleuren (van donker buiten naar licht binnen). Toch vond ik dat de shimmers niet konden achterblijven en heb met beide shimmers een omlijning gemaakt om de matte blend heen. Ik ben zelf erg tevreden over het palette, de eenvoudigheid ervan maar vooral de pigmentatie. Bovendien had het palette geen tot weinig fall out wat ook echt super fijn is met zulke kleuren.

 

 

Wat vind jij van het The mauves palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.