The nudes palette Juvia’s Place

Het volgende palette van Juvia’s Place The nudes spreekt al voor zich. Het palette bevat alleen maar nudes en zijn echt geschikt als je van mooie zachte dagelijkse make-up looks houdt. Kom je gezellig meelezen?

 

Juvia’s Place the nudes palette

Het volgende palette van Juvia’s Place is het The Nudes palette. Ook dit palette bevat weer een fijne verdeling van 3 mattes en 3 shimmers. Het fijne aan dit palette is dat het eigenlijk alles bevat wat je nodig heb voor een simpele basis make-up look. En de kleuren zijn gewoon makkelijk draagbaar op je werk. Toch kunnen de shimmers er ook weer een mooie glam aan geven. Dus eigenlijk is het palette gewoon een echte must have! Het Palette kost $14,- bij Juvia’s Place zelf, maar is ook vaak in de sale voor $7,-. Helaas was het palette wel uitverkocht toen ik voor het laatst keek, maar je kunt je wel aanmelden op de wachtlijst.

 

The nudesThe nudes The nudesThe nudes

 

Swatches

Ik ben ook niet anders gewend dan dat de swatches van een Juvia’s Place palette er goed uitzien. Ook bij dit palette is het weer het geval. De kleuren zien er erg mooi neutraal maar vooral goed gepigmenteerd uit. De swatches hebben mij in ieder geval wel enthousiast gemaakt om ermee te gaan make uppen.

 

 

Make-up looks

Voor een eerste look met het The nudes palette wilde ik ook graag een hele neutrale make-up look maken. Ik heb eigenlijk gewoon alle drie de matte kleuren (N2, N4 en N6) met mekaar geblend. Net onder de wenkbrauw heb ik nog een klein beetje van de shimmer N1 gebruikt, maar hier kwam helaas niet zoveel pigment vanaf. Over de mattes ben ik wel heel erg tevreden, en dit is zeker een palette welke ik zou pakken voor een snelle dagelijkse make-up look.

 

The nudes  The nudes

 

Wat vind jij van het The nudes palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.