Ik kreeg een leuke mail of ik zelf een poster wand wilde samen stellen. Bij mijn bureau heb ik toevallig al een posterwand maar ik wilde er ook nog eentje bij de make-up tafel. Ik koos dus wat leuke posters uit welke hierbij passen. Kijk je mee?

 

The Poster Store

Bij The Poster Store kun je terecht voor een groot assortiment aan posters in diverse soorten thema’s/design/formaten en stijlen in Scandinavisch design. Leuk weetje: Elke dinsdag word de site geüpdatet met nieuwe posters! Je kunt met een aantal posters ook een leuke fotowand maken zoals ik gedaan heb bij mijn make-up tafel (zie hieronder straks het resultaat). Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een enkele poster kopen. Mocht je nou niet willen zoeken naar de juiste formaat fotolijst erbij verkoopt The Poster Store deze ook. En mocht je wat inspiratie nodig hebben voor een fotowand? Je kunt er ook voor kiezen om een samengestelde fotowand te bestellen onder het kopje fotowanden.

Ik heb zelf gekozen voor het Prada marfa poster, Shine bright like a diamond poster, een quote van coco chanel poster, een poster van 2 wimpers welke ik mooi vond passen bij de make-up tafel thema. Ik ben gek op quotes dus ik koos er ook een van Marc Jacobs op een poster. De zwartgedrukte lippenafdruk vond ik ook erg mooi voor bij de make-up tafel passen. En de laatste more issues than Vogue is eigenlijk gewoon mijn lijfspreuk haha. Alle posters heb ik ook direct meebesteld van The Poster Store zodat ik gelijk aan de slag kon.

 

The Poster Store The Poster Store The Poster Store The Poster Store The Poster Store The Poster Store The Poster Store

 

Fotolijsten

De fotolijsten welke ik heb uitgekozen zijn van hout in het zwart. De fotolijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden en zijn er vanaf de afmeting 13 x 18 (voor €4,95) t/m 70 x 100 (€41,95). Ik vond dat de fotolijsten goed beschermd waren en wat vooral fijn was is dat het acrylglas aan beide zijdes beschermd werd door een plastic folie. Alles is dus mooi intact aangekomen.

 

The Poster Store

 

Posterwand

Ik heb een vrij grote gang waarin zowel mijn bureau hoek als mijn make-up tafel staat. Toch hield ik nog een groot wit vlak over naast mijn make-up tafel. Deze is dus perfect om een bijpassende fotowand op te hangen. Ik wist nog niet helemaal hoe ik de posters wilde gaan ophangen maar wel dat ik de drie grootste in het midden wilde hebben. Ik ben zelf erg tevreden over het eindresultaat maar ik denk wel dat ik er eerdaags zelf nog een aantal bij ga bestellen om het nog iets op te vullen.

PS: Met de code CECILIA35 krijg je tm 14 November 35% korting op posters (uitgezonderd selection). Het is geen affiliatie dus ik verdien hier niks aan gewoon een leuke discount voor jullie!

 

The Poster Store

 

Welke poster is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: