The Powerpuff Girls x Colourpop collectie

Het is alweer een lange tijd geleden dat is wat bij Colourpop bestelde. Maar dit was ook omdat ik eigenlijk niet elk palette heel erg goed vind. Een tijdje geleden was er weer eens 50% korting waarop ik zowel met deze The Powerpuff Girls collectie als met de Barbie collectie toesloeg. In deze eerste review de producten uit The Powerpuff Girls x Colourpop collectie. Kom je gezellig meelezen?

 

The Powerpuff Girls x Colourpop hair clips

Eigenlijk bestaat The Powerpuff Girls x Colourpop collectie uit nog meer producten, maar ik wilde niet alles hebben. De gehele collectie bestaat uit het eyeshadow palette, 2 kleuren matte blushes, 3 kleuren colour stixs, 3 kleuren roller glosses, bath bar, 2 lip maskers en deze 3 setjes hair clips. Ik wilde de hair clips eigenlijk heel graag hebben om te gebruiken bij elke make-up look die ik per personage wil gaan proberen te maken. Maar wanneer ik er klaar mee ben vind ik ze eigenlijk ook wel heel erg schattig voor mijn dochter. De hair clips kosten $5,- per set en zijn alleen bij Colourpop zelf te koop.

 

The Powerpuff Girls The Powerpuff Girls The Powerpuff Girls

 

The Powerpuff Girls x Colourpop colour sticks

Het tweede wat ik eigenlijk aanschafte was het set met de drie colour sticks. Het set bevat onder andere de personages Princess Morbucks, Him en Mojo Jojo. Het is voor mij de allereerste keer dat ik de colour sticks van Colourpop uitprobeert, dus ik ben hier wel heel erg benieuwd naar. Mijn eerste indruk bij het swatchen is dat de pigmentatie wel heel erg goed is. Dus nu ben ik eigenlijk voornamelijk benieuwd wat voor make-up looks ik hiermee kan gaan maken. Je kunt de colour sticks zowel los kopen voor $7,- per stuk of het gehele set van drie stuks voor $17,- waarmee je $4,- bespaard.

 

The Powerpuff GirlsThe Powerpuff GirlsThe Powerpuff GirlsThe Powerpuff GirlsThe Powerpuff GirlsThe Powerpuff Girls The Powerpuff Girls

 

The Powerpuff Girls x Colourpop eyeshadow palette

Het laatste item en eigenlijk het main item is natuurlijk wel het oogschaduw palette. Ik ben echt gek op felle kleurtjes waarmee ik naar mijn gevoel zelf wat creatiever kan zijn dan met alleen nudes. Daarom spreken voornamelijk de onderste twee rijen mij het meeste aan. Maar uiteraard zijn het de drie kleuren van The Powerpuff Girls (blauw, roze en groen) welke ik het eerste ga proberen! Het palette kost $22,- en is alleen bij Colourpop zelf verkrijgbaar.

 

The Powerpuff Girls The Powerpuff GirlsThe Powerpuff Girls  The Powerpuff Girls

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Townsville, Prof.Utonium, The Mayor en Crime Fighting. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Pokey Oaks, Frenemy, Chemical X en Superfriends. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Girls Rock, The Fashionistas, Silico en Rowdyruff Boys. Ik vind het bij Colourpop cosmetics soms echt een hit of een miss, en doordat ik wat slechte palettes heb gehad twijfelde ik ook om deze te kopen. Maar na wat reviews gezien te hebben toch de gok genomen. Ik moet zeggen dat ik over dit palette wel echt tevreden ben. De gemakkelijkheid en de pigmentatie van het swatchen is wel echt super!

 

 

Make-up looks

Tekst

 

 

Wat vind jij van The Powerpuff Girls x Colourpop collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.