Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een Juvia’s review had maar het is zeker een merk wat mij aanspreekt en waarvan ik mijn collectie wil gaan uitbreiden. The Saharan is ook weer een prachtig palette, dus lees je mee?

 

The Saharan by Juvia’s

Het The Saharan is een van mijn nieuwste Juvia’s aanwinsten. Maar toevallig heb ik laatst ook alweer een nieuw palette ontvangen The Zulu. Het Saharan palette is een 12 pan palette en bevat zowel matte als shimmer kleuren. De meeste kleuren uit het palette zijn voor de dagelijkse looks te gebruiken maar met een van de shimmers  erbij kan je een enorm mooie glam look maken!

Het palette is bij Beautybay te koop voor ca €35,- Ik heb ca 12 euro betaald voor het palette via een groepsorder van Juvia’s en tijdens een grote sale (ivm de import kosten). Maar de palettes zijn ook zeker wel de normale prijs waard.

 

The SaharanThe Saharan The Saharan

 

Swatches

De eerste rij bevat de vier kleuren van boven naar beneden Sokoto, Wodaabe, Bororo en Kia. De tweede rij bevat de kleuren Zoya, Iman, Jamila en Senegal. De derde en laatste rij bevat de kleuren Chad, Katsina, Lulu en Fula. Dit is mijn tweede Juvia’s palette en ook dit keer ben ik eigenlijk weer amazed over de kwaliteit van de palettes. De swatches zijn allemaal onwijs goed gepigmenteerd en super easy om mee te werken

 

The SaharanThe Saharan The Saharan

 

Make-up looks

Voor mijn make-up look heb ik de kleuren Sokoto, Wodaabe, Jamila en Katsina gebruikt. De kleuren zijn erg fijn om mee te werken. Maar omdat ik iets nieuws wilde uitproberen met een glitterlijn is het niet helemaal strak geworden zoals ik het gewild zou hebben. Maar oefening baart kunst. De kleuren zijn verder wel enorm goed gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen en makkelijk te blenden.

 

 

Wat vind jij van het The Saharan palette? Heb jij al een Juvia’s palette?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: