The school for good and evil Part I

Ik heb de film The School for good and evil in een keer uitgekeken op Netflix. Ik vond het zelfs jammer dat het al afgelopen was en hoop zeker nog op meerdere delen! Natuurlijk spelen er altijd merken op de trends in en daarom bracht Revolution een collectie hiervan uit. Vandaag het eerste deel met de Nevers lipstick en liquid eyeshadow. Kom je gezellig meelezen?

Revolution x The school for good and evil – Nevers lipstick

Het eerste item uit de Revolution x The school for good and evil is de lipstick in de Nevers variant. Ik vind allereerst de verpakking er erg leuk uitzien, de quote op de zijkant is ook erg leuk en de twee kleuren in de lipstick zien er ook erg mooi uit. De mix van de twee kleuren ziet er ook erg interessant uit. Als je de kleuren aanbrengt krijg je een mooie dieppaarse kleur. Wat een super leuke touch is dat de slang op de verpakking (zie close up) te verwijderen is. Deze kun je als verstelbare ring gebruiken wat jouw Nevers make-up look helemaal afmaakt. De lipstick kost €8,95 per stuk. Uiteraard is er ook nog een Evers variant verkrijgbaar…

 

The school for goodThe school for goodThe school for goodThe school for good

 

Liquid eyeshadow double ended – Nevers

Ik heb van de liquid eyeshadow ook alleen de Nevers gekocht omdat deze met het zwart en groen mij het meeste aansprak! Deze liquid eyeshadow is double ended en met de zwarte matte kleur kun je eerst jouw basis aanbrengen. Vervolgens breng je de groene shimmer erover aan voor een prachtig metallic effect. Je kunt beide natuurlijk ook gebruiken over jouw oogschaduw heen. De groene shimmer had ik op de swatch wel iets intenser verwacht. Maar wat is die zwarte matte kleur toch prachtig diep en goed gepigmenteerd! De Liquid eyeshadow is onder andere bij de Boozyshop te koop voor €6,95.

 

The school for goodThe school for goodThe school for goodThe school for good

 

Make-up look

Ik heb voor de make-up look eerst de matte zwarte liquid eyeshadow aangebracht. Daarna heb ik de groene shimmer eroverheen aangebracht. Ik ben erg tevreden met het resultaat van beide liquid eyeshadows. Zeker van de glitter had ik misschien iets minder verwacht maar deze was echt geweldig! De lipstick is niet helemaal mijn kleur was wel wel goed gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen.

 

 

Heb jij de film The school for good and evil al gezien?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.