Deze maskers heb ik ooit bij de Big Bazaar gekocht net voordat ik uit Nederland weg ging. Met mijn slimme hoofd heb ik weer eens niet op de ingrediënten opgelet want alcohol staat overal voorin het masker. Ik vond het zonde om ze gelijk weg te gooien dus ik besloot wel om er een kijkje naar te nemen. Lees je mee verder?

 

The selfie project – Cleansing peel off masker

Het idee van de The Selfie Project is wel leuk bedacht want de maskers zien er in de verpakking wel allemaal supergaaf uit om selfies mee te maken. Het eerste masker is een cleansing masker. Het bevat onder andere bioactieve houtskool en zwarte Quinoa. De bioactieve houtskool zorgt ervoor dat verontreinigingen van de huid verwijderd worden. En zwarte Quinoa zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd en gekalmeerd word. De maskers hebben wel een lange inwerktijd nodig van 20-30 minuten waarna je het masker eraf kunt peelen. Kleine restantjes kun je uiteraard gewoon met een micellar verwijderen.

 

The Selfie Project

 

Illuminating peel off masker

Het illuminating masker bevat onder andere parelextracten. Parelextracten voeden en revitaliseren de huid en geeft het weer een natuurlijke glans. De rode pompelmoes in het masker verzacht eventuele roodheden en zorgt ervoor dat de huid egaler wordt. Alle maskers bevatten overigens glitters welke voor cosmetische doeleinden geschikt zijn! Ik heb de maskers ook vooral hierom gekocht maar toen was ik mij nog minder bewust over bepaalde ingrediënten.

 

The Selfie Project

 

Smoothing peel off masker

Het smoothing masker bevat onder andere groene thee. Groene thee extracten zorgen ervoor dat de huid wordt verzacht, wordt gereinigd en ontgift. De aloë extracten kalmeren en voeden de huid voor een langdurige hydratatie.

 

The Selfie Project

 

Hydrating peel off masker

Het laatste masker van The Selfie Project is het hydrating masker. Dit masker bevat onder andere Hyaluronzuur welke water in de huid bindt en uitdroging zo voorkomt. Ook bevat het Zeealgen welke de huid voeden en mild reinigen. Zo worden imperfecties voorkomen en het evenwicht herstelt.

 

The Selfie Project

 

Welke van deze vier zou jij het liefst willen proberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: