The sweet pinks palette van Juvia’s place

Het merk Juvia’s is wel echt een van mijn fave merken. Ik heb weer een hele hoop met de groepsorder meebesteld en heb vandaag een eerste review met het The sweet pink palette. Lees je mee verder?

 

The sweet pinks palette

The Sweet Pinks palette van Juvia’s kocht ik tijdens een grote black friday haul samen met een hoop andere mini’s. Het merk Juvia’s spreekt mij namelijk erg aan en is ook onwijs goed gepigmenteerd. De komende tijd zal het merk dus wat vaker voorbij komen om mijn nieuwe stash te reviewen. Het palette doet echt zijn naam eer het is namelijk echt PINK overal! De binnenkant en de buitenkant schreeuwt letterlijk en figuurlijk PINK!

Het The sweet pinks palette bevat 6 pan waarvan 3 matte kleuren en 3 shimmers. Dit is natuurlijk een vrij logische verhouding maar ik ben er wel erg blij mij want er zijn ook merken welke teveel shimmers erin gooien en je heb toch ook echt mattes nodig. Ik vind het mooi dat het palette een zachte roze bevat maar ook gewoon een echte knalroze. Can’t wait to use it! Lees je mee verder?

 

The sweet pinksThe sweet pinksThe sweet pinks The sweet pinksThe sweet pinks

 

Swatches

Het palette bevat helaas geen namen. Sorry maar dit vind ik altijd wel echt een minpuntje! De eerste foto bevat de eerste rij swatches en de tweede foto de tweede rij met swatches. En deze zien er weer echt super goed uit. De swatches gingen gemakkelijk en vooral goed gepigmenteerd!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik alledrie de matte kleuren uit het The Sweet Pinks palette gebruikt. De shimmer lijn is gemaakt met de shimmer uit het midden van de onderste rij. Over deze look ben ik super tevreden de kleuren zijn fel en spatten er vanaf. De kleuren waren allemaal ook erg gemakkelijk en goed gepigmenteerd. Voor mijn tweede make-up look heb ik ook alle matte kleuren gebruikt maar dan met de eerste shimmer van de bovenste rij. Ik vind de look wel erg mooi en de punt is mooi scherp maar toch krijg ik mijn cut creases niet zoals ik ze zou willen hebben.

 

Wat vind jij van het The sweet pinks palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.