The taupes palette Juvia’s Place

De maand Januari staat in het teken van Juvia’s Place. Ik had nog zoveel palettes klaar liggen om te reviewen, dat ik besloten heb om zoveel mogelijk van deze in te gaan plannen. Ben je dus net zo fan van mij als Juvia’s Place maak je dan maar gereed! Vandaag het eerste palette The Taupes. Lees je gezellig mee?

 

The Taupes palette Juvia’s Place

Het eerste palette in deze Juvia’s Place review maand is het The Taupes palette. Het palette bevat 6 pan oogschaduw waarvan eigenlijk gewoon heel simpel een verdeling van 3 mattes en 3 shimmers. Een palette welke niet groot is maar toch genoeg heeft om meerdere kanten op te kunnen. Het palette kost $14,- maar is regelmatig in de sale voor $7,- wat voor mij altijd de momenten zijn dat ik uiteraard toesla met mijn wensenlijstje. Vroeger was het merk ook bij Beautybay te koop wat iets gemakkelijker bestellen was, maar hier zie ik het helaas niet meer op terug.

 

The taupesThe taupes The taupesThe taupes

 

Swatches

Het swatchen van deze mini Juvia’s palettes gaat altijd super eenvoudig. De kleuren zijn altijd wel goed gepigmenteerd voor een snelle goede swatch maar ook dat de pan altijd zo groot is helpt altijd wel.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up heb ik de volgende kleuren gebruikt. Van binnen naar buiten heb ik de matte kleuren gebruikt kleur N3, kleur N4 en kleur N5. En de shimmer lijn is gemaakt met kleur N2. Over de matte kleuren ben ik echt onwijs tevreden, de pigmentatie was gewoon super, het blenden ging ook helemaal super. Maar over de shimmer kan ik helaas niet hetzelfde zeggen. Want dit koste echt veel werk en fall out om een mooie shimmer lijn te kunnen maken. Al met al ben ik wel tevreden over hoe de look uiteindelijk is geworden en daarom zou ik het palette ook zeker wel aanraden.

 

The taupes   The taupes

 

Wat vind jij van The taupes palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.