Het thirsty oogschaduw palette van Jeffree Star is een echte dorstlesser voor de make-up liefhebbers onder ons. Als ik het palette zie den ik echt maar aan een ding en dat is zomer!! De kleuren in het palette kun je een hoop verschillende kanten mee op maar zijn vooral lekker fris en levendig!

 

Thirsty oogschaduw palette

Het Thirsty palette bevat 15 verschillende kleuren waarvan er 10 een matte finish hebben en 5 een shimmer finish. Zoals je eigenlijk al snel op de foto ziet bestaat de middelste rij uit de shimmers en de bovenste en onderste rij uit de matte kleuren. De kleuren welke mij op het eerste blik de aandacht trekken zijn de felle kleurtjes Quench, Submerge, Splaysh en Biiitch!

 

thirsty thirsty

 

Swatches

De eerste rij swatches bestaat uit de volgende kleuren: Parched, Taste buds, Biiiitch!, Kumquat en Stroke. De tweede rij swatches bestaat uit de kleuren: Divine, Filthy rich, Lick, Snatched en Plunge. De derde rij swatches bestaat uit de kleuren: Subtle, Quench, Submerge, Splash en Drizzle.

 

Dit is mijn eerste Jeffree Star palette (ik wilde er al heel lang een hebben maar kocht toch telkens andere merken) en ik ben echt super tevreden over de pigmentatie van de kleuren. De matte kleuren zijn erg mooi gepigmenteerd maar die shimmers stelen toch echt wel de show, WOW gewoon!

 

thirsty thirsty thirsty

Make up look

Voor mijn look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Submerge, Splash, Quench, Divine en Filthy Rich. Voor mijn wenkbrauwen heb ik de Pomade N1 van Lidl Cien gebruikt, Mijn lipstick is van Ofra en de nepwimpers en foundation is van Essence (wilt je meer weten over een van deze producten stuur dan een berichtje of laat hieronder een reactie weten)

 

thirsty

 

 

Make-up look II

Voor mijn tweede look wilde ik voor iets heel extreems gaan, iets wat je ook niet dagelijks zou dragen. Naast dagelijkse looks wil ik mijn instagram graag gaan uitbreiden met zulke looks. De kleuren die ik heb gebruikt: Submerge, Biiiitch!, Quench en Divine. De lipstick is van Ofra cosmetics en de wimpers zijn van Ardell (natural).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Thirsty palette is momenteel in de aanbieding bij The Make up Spot van €53,90 voor €45,- Hou je van kleurrijke looks? Bekijk dan ook zeker het Revolution x Roxi colour burst palette. 

 

Wat vind jij van het Thirsty palette? Wat is jouw favoriete kleur?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: