Ik test onwijs graag maskers en daar heb ik elke donderdag een blog voor gereserveerd. Naast dat ik graag maskers voor mijn gezicht test, probeer ik ook onwijs graag haarmaskers uit.

 

This is it – 1 minute miracle mask no frizz

Het eerste haarmasker is de This is it 1 minute miracle mask no frizz. Het no frizz masker is geschikt voor pluizig en gekruld haar. Het zorgt voor een intensieve herstelling en hydratatie waarna je haar weer zacht en glanzend is. Het masker bevat onder andere argan olie en heeft maar een inwerktijd van 1 minuten (tot maximaal 3 minuten) nodig.

 

This is itThis is it

 

This is it – 1 minute miracle mask repair

Het tweede masker is een repair masker voor droog en beschadigd haar. Het masker zorgt ervoor dat het haar intensief herstelt en gehydrateerd wordt. Dit masker is vooral goed wanneer je je haar geverfd heb. Het zorgt ervoor dat het het haar weer flexibel is, zacht is en een mooie natuurlijke glans heeft. Ook dit masker heeft een inwerktijd nodig van 1 minuut tot maximaal 3 minuten.

Op het moment dat ik het repair masker gebruikt had ik onwijs veel last van droog haar. Ik heb zeker wel het idee dat dit masker onwijs geholpen heeft want na het wassen, was dit al enorm verbeterd. Van alledrie de maskers vind ik deze dus het meeste effect hebben na eenmalig gebruik al.

 

This is itThis is it

 

This is it – 1 minute miracle mask volume

Het laatste masker is het volume masker van This is it. Het masker zorgt ervoor dat dun en fijn haar een intensieve herstelling, hydratatie en verzachting krijgt. Daarnaast zorgt het masker ook nog eens voor een versterkende haarstructuur waardoor het haar meer volume krijgt. Het masker bevat onder andere macadamia olie! Zoals de naam van het masker al doet vermoeden heeft ook dit masker een inwerktijd nodig van 1 minuut tot maximaal 3 minuten.

Het masker heeft gelukkig een stevige structuur en de inhoud is precies voldoende voor mijn lange haar. Wat ik absoluut fijn vind aan de maskers is dat het maar 1 tot 3 minuten inwerktijd nodig heeft tov sommige maskers die wel 15 minuten nodig hebben. Na het uitspoelen is mijn haar al mooi stijl/glanzend en het is ook makkelijk door te kammen.  Of het echt volume geeft na een keer nee maar ik zou het masker wel vaker willen gebruiken.

 

 

Zou jij voor no frizz, repair of volume gaan?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: