Omdat ik eind oktober fris gestart ben met het bloggen en een andere weg opgegaan, heb ik lang nagedacht wat ik met mijn blogs uit 2016 moest doen. Omdat deze geschreven waren toen ik nog voor een select groepje vrienden/familie blogde en mijn eigen progressie vooral kon teruglezen. Hierom heb ik besloten om een aantal blogs te herplaatsen als een throwback.

Omdat ik ook ben overgegaan naar wordpress ben ik al mijn bezoekersaantallen, reacties en dergelijke kwijtgeraakt, daarom heb ik er toch maar vorige week voor gekozen om al mijn oude blogs te verwijderen. Een aantal oude blogs vond ik toch nog erg leuk en passend bij de weg die ik nu volg daarom heb ik ervoor gekozen om 13 blogs te gaan herplaatsen op de zaterdagen. De eerste throwback op zaterdag is vandaag 6 januari en de laatste zal zijn op 31 maart.

 

Bij het herplaatsen heb ik de throwback blogs wel een nieuw jasje gegeven, de aanbiedingen die er bijvoorbeeld toen in stonden kan ik nu niet meer garanderen dat die nog gelden, dus heb ik eruit gelaten. De eerste throwback blog is toevallig mijn eerste beauty blog en gaat over het plaatsen van wimperextensions.

Ik zat er zelf al een lange tijd over te wikken en wegen of ik het zou doen. Niet alleen vanwege de prijs, want een nieuw set kost gemiddeld  50 euro en opvullen elke +/-3 weken gemiddeld 30 euro maar ook het laten zetten neemt best veel tijd (2 uur) in beslag.

Telkens als ik weer iemand sprak met wimperextensions werd ik toch telkens weer enthousiast. Ja hallo ‘s ochtends wakker worden met een mooie volle bos zwarte wimpers welke vrouw wil dit nou niet?

 

Geen rare bekken ‘s ochtends trekken voor de spiegel tijdens het opdoen van de mascara, en dan zit het perfect op je linkeroog, maar dan gaat je rechteroog totaal verkeerd, overal mascara. Weer aan de slag met make up doekjes en fatsoeneren en natuurlijk niet het onbelangrijkste ‘s avonds je make up reinigen.

Ook ik maakte mij hier schuldig aan dit toch vaak te vergeten, of geen zin meer in te hebben. Tot 2 maanden geleden ik zag dat mijn mooie volle bos wimpertjes van mijzelf heel klein waren geworden en veel minder vol was. Hierna heb ik besloten om mijn wimpers wat rust te geven en een maand (ja, een maand!) GEEN mascara te dragen. Gelukkig binnen een maand had ik mijn mooie bos wimpertjes ongeveer terug. Rond die tijd kwam ik ook een leuke actie tegen op groupon 49,99 voor een nieuw set wimperextensions met 2 keer opvullen binnen 6 weken en had ik ook nog eens de mazzel in die periode 20% korting op alle groupons waren. Gelijk heb ik deze deal aangeschaft!

 

Op 30 juli was het dan zover, mijn afspraak voor mijn allereerste wimperextensionset.

Ik wist totaal niet wat ik ervan kon verwachten omdat ik op diverse sites veel voor/na foto’s heb bekeken en resultaten erg verschillend waren. Ik werd vriendelijk ontvangen en ik kon gelijk plaats nemen om te beginnen. Het eerste gedeelte van het plaatsen was ik heerlijk rustig aan het wegdromen en soms wat licht aan het slapen. Het laatste half uurtje ongeveer begon ik het wel erg koud te krijgen en wat last van nek/schouders te krijgen. Nog even doorzetten en wanneer ik mijn ogen weer wat gewend waren aan het zonlicht was ik erg tevreden met het resultaat, zie de foto hieronder!!

 

throwback

 

Hoe werken wimperextensions?

De salon waar ik was maakt gebruik van de producten van Lash Extend. De haartjes zijn met de hand gemaakt van polyester met een zijde coating wat een prachtige zwarte kleur geeft. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze niet te onderscheiden zijn van echte wimperharen. De wimperextensions hebben een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde (precies zoals een natuurlijke wimperhaar). Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder welke zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt.

 

Voordelen:

-Geen mascara meer nodig

-Bestand tegen invloeden als water, licht, zon en zee

-Geen beschadiging aan de natuurlijke wimperharen

-Sporten/douchen/zwemmen en slapen zonder uitlopende mascara

-Blijft +/- 6 weken zitten

-Natuurlijke uitstraling

 

throwback throwback

 

Nadelen:

-Duurt 2 – 2,5 uur

-Moet elke 3 weken opgevuld worden (kosten)

Helaas is mijn deal inmiddels natuurlijk niet meer te koop bij Groupon. Wel zie ik nog regelmatig andere wimperextension deals voorbij komen. Mocht je dus nog vanwege de prijs twijfelen zou ik absoluut daar regelmatig rondkijken. Nu een jaar later ben ik nog steeds tevreden over wimperextensions. Ik laat ze niet elke maand zetten zoals nu in de winter niet. Maar als de zomer eraan komt zal ik zeker weer gaan kijken voor een leuke aanbieding.

 

Heb jij weleens wimperextensions laten zetten? Zoja, ben je er tevreden over? Vinden jullie het leuk om vaker een throwback te lezen? Lees dan hier over mijn cavitatie ervaring.

26 Reacties

 1. […] van de blogs. Ik begon de ochtend met een afspraak in Spaarndam om mijn wimpers te laten opvullen. Zie hier de blog over wimperextensions. Vanuit Spaarndam ben ik gelijk doorgegaan naar Badhoevedorp. Ik was erg benieuwd naar het bedrijf […]

 2. Ik heb ze gelukkig niet nodig (hele lange wimpers van mijzelf) want ik ben zo iemand die het dan wel graag bij wilt houden haha dat zou me klauwen vol met geld kosten!

 3. Ik heb eigenlijk vanzelf al lange, dikke wimpers (een van de weinige voordelen van veel haar), dus dat is iets waar ik nu eens niet in moet investeren 🙂

 4. Oh ik ben hier ook zo gek op! Had dit met mijn bruiloft zodat ik er lekker op los kon janken. Helaas, heb ik ze zelf nu niet meer maar overweeg ze wel weer…

 5. Ik heb ze nog nooit geprobeerd. Voor mij zou het ook niks zijn, maar bij sommigen vind ik het wel mooi uit zien!

 6. Ik vind het wel super mooi, maar vind het toch iets minder omdat je het echt wel ziet vind ik. Ik zie bij mensen die dit hebben altijd wel dat het nep is. Ook is het wel super duur. Daarom zou ik het niet snel doen! Het is wel een uitkomst voor veel mensen die weinig of geen wimpers hebben bijvoorbeeld! Leuk artikel en duidelijk!

 7. Bij anderen vind ik het altijd zo mooi er uit zien, maar het zou voor mijzelf niks zijn (omdat je het om de paar weken moet laten bijwerken enz) x

 8. Ik heb het ook eens laten doen en het effect is heel erg mooi! Wel vond ik het op het laatst vervelend dat ik niet in mijn ogen kon wrijven en ze niet onder een straal van de douche mocht houden. Je moet er eigenlijk constant rekening mee houden.

 9. Aaah ik vind het je dus echt PRACHTIG staan! Ik ben om hoor, ik ga dit zeker weten ook een keertje laten doen <3

 10. Wat een leuke terugblik! Nee ik heb ze nooit laten zetten. Maar het klinkt natuurlijk ideaal!Liefs maaike

 11. Ik vind het resultaat van wimper extensions zo mooi! Dit wil ik l een tijdje laten doen !

 12. Ik heb het nog nooit laten doen, maar het ziet er mooi uit. Het elke 3 weken laten bijwerken staat wel echter er wel een beetje tegen van

 13. Ik ben ook opnieuw begonnen met het bloggen, herkenbaar! Maar wimper-, haar- en andere extensions zijn aan mij niet besteed. Alhoewel, een been-extension, dat zou nog eens leuk zijn hihi 🙂

  X Lazy Bird

 14. Leuk dat je oude oosts zo opnieuw gebruikt. Blijft waardevol. Zelf nooit wimpersextrnsies gebruikt, maar ze zien er mooi uit

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: