Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Shoppen

Tiara lashes en BFF lashes van BHcosmetics

Per toeval kwam ik deze nieuwe lashes van BHcosmetics al tegen bij de DM (Oostenrijk). Uiteindelijk nam ik er drie mee waarvan 1 van de Tiara lashes collectie en 2 van de BFF collectie. Lees je mee?

 

Tiara lashes

De Tiara lashes zijn van de nieuwe collectie en bestaat uit drie soorten wimpers. De Princess wimpers zijn mooie volle en lange nepwimpers. De Duchess en Queen lashes zagen er een stuk natuurlijker uit en name ik daarom voor nu even niet mee. De wimpers waren €5,- per stuk en gingen behoorlijk snel de deur uit. Ik heb hier overigens voor het eerst een winged eyeliner geprobeerd te maken. De princess lashes zien er op de ogen meer naturel uit dan ik verwacht had. Maar ik ben er eigenlijk wel erg tevreden over. Om de wimpers het beste te kunnen laten zien heb ik alleen een base aangebracht en mijn wenkbrauwen gedaan.

 

Tiara lashesTiara lashes Tiara lashesTiara lashes

 

BFF lashes

De BFF collectie is van Ana Kohler en Alina Mour. Eigenlijk waren het alleen de false lashes uit deze collectie welke mij trokken. Ook deze lashes waren €5,- per stuk en daarom nam ik ze allebei mee. De lashes zijn een mix tussen natural en ”dramatisch”. De lashes Melody zijn mooie lange wimpers met redelijk wat volume erin. En de lashes Classy bevatten voornamelijk wat meer volume aan de buitenkant waardoor je als het ware een cat eye effect krijgt. Ik gebruik zelf voornamelijk false lashes van Tatti Lashes en Ardell. Dus ik ben erg benieuwd hoe deze gaan bevallen.

 

Tiara lashes

 

De Melody lashes uit de BFF lijn zien er mooi vol maar toch naturel uit op de ogen. Van deze drie had ik verwacht dat dit mijn favoriet zou zijn maar dat blijkt het toch niet te zijn. De Classy lashes vind ik namelijk een stuk mooier staan dan ik verwacht had. Uiteindelijk ben ik met alledrie de nieuwe lashes tevreden en ga ik ze eerdaags gebruiken in een aantal make-up looks.

 

Tiara lashes

 

Gebruik jij weleens fake lashes?

2 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: