Tim Burton nightmare on christmas colourpop

Hoe gaaf ziet dit Colourpop oogschaduw palette eruit? Ik vind de films van Tim Burton zelf altijd erg goed en leuk en daarom heb ik dit palette eigenlijk aangeschaft. De kleuren zelf vond ik op het eerste blik wel wat lastig. Maar wellicht wordt het wel iets heel moois! Kom je gezellig meelezen?

 

Colourpop Tim Burton’s The nightmare before christmas eyeshadow palette

Een hele mond vol is het Tim Burton nightmare on christmas palette. Maar hoe mooi ziet het palette eruit? Zoals ik al vertelde is het echt het design en eigenlijk de naam waarom ik dit palette heb aangeschaft. Een aantal kleuren leken mij ook wel erg mooi/interessant. Maar toch blijft mijn eerste indruk dat de kleuren er best lastig zien om gelijk iets mee te bedenken (voor mij dan). Uiteraard kun je hier een onwijs mooie smokey make-up look mee maken. Maar het zijn toch de fellere kleuren in dit palette die mij wat meer aanspreken.

 

tim burtontim burtontim burtontim burtontim burtontim burton

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Zero, Meant To Be, Dear Friend en In My Bones. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Pumpkin Patch, Christmas Town, Frog’s Breath en Dr.Finkelstein. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: What’s This, Sandy Claws, Everybody Scream en Halloween Town. De swatches zien er allemaal wel redelijk uit. Een klein beetje teleurgesteld ben ik wel over sommige. Maar het belangrijkste is natuurlijk de pigmentatie bij de make-up look.

 

 

Make-up look

Ik had een beetje moeite met het bedenken welke kleuren ik wilde gaan gebruiken voor mijn eerste make-up look. Ik had een leuk idee maar helaas vind ik dit zelf totaal mislukt. De shimmer die ik gebruikt had was onwijs moeilijk om mee te werken en heeft eigenlijk een beetje de look voor mij verpest. Toch ben ik gewoon doorgegaan met de full face look omdat ik ook gewoon wil laten zien dat het soms erg tegen kan vallen. Voor mijn eerste make-up look had ik de volgende kleuren gebruikt: In My Bones (matte), Everybody Scream (matte), Sandy Claws (matte), What’s This (matte) en Halloween Town (shimmer). De drie felle kleuren die ik heb gebruikt zijn wel erg goed bevallen helaas was de rest een beetje een domper. Ik weet nog niet zeker of ik dit palette ga houden.

 

tim burtontim burton

 

Wat vind jij van het Tim Burtons palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.