Tinkerbell palette Colourpop Cosmetics

De maand Maart is Colourpop maand! Ik ben dit jaar begonnen met een nieuw thema op mijn blog en dat is elke maand zoveel mogelijk palettes van de stapel te reviewen. In Januari was dit Juvia’s Place en in Februari was dit Morphe. Maar ook van het merk Colourpop had ik nog een hoop palettes klaar liggen. Kom je gezellig meelezen?

 

Tinkerbell palette

Ik ben gek op groene oogschaduw en daarom is het Tinkerbell palette ook ideaal om mee te beginnen! Sommige Colourpop palettes blijf ik een beetje een hit or miss vinden. En soms vind ik ook dat palettes wat eentonig kunnen worden en erg veel op mekaar lijken. Maar dat is ook wel logisch met de hoeveelheid lanceringen die ze hebben. Ik ben daarom wel iets selectiever geworden in de palettes die ik van Colourpop aanschaf.

Een tijdje geleden was er weer een 50% sale op de gehele website en dat is altijd het moment waarop ik toesla. Ik kocht daar onder andere het Tinkerbell palette en ik moet zeggen she is gorgeous! Toen ik het palette zag was ik niet alleen verliefd op de binnenkant maar ook de buitenkant verdient zeker wel wat props want dat is gewoon art! De binnenkant bevat een aantal nudes (altijd handig) en de rest is lekker groen. Benieuwd naar de swatches? Scroll dan mee naar beneden…

 

TinkerbellTinkerbellTinkerbellTinkerbell TinkerbellTinkerbell

 

Swatches

De eerste rij bevat de volgende kleuren: Second Star, Small Fairy en Big Magic. De tweede rij bevat de volgende kleuren: Tink, Pixie Dust en Neverland. De derde en laatste rij bevat de volgende kleuren: Sleep, Place Between en Awake. Ik moet zeggen dat ik meer dan tevreden ben over deze swatches! Benieuwd wat ik hiermee ga maken? Bekijk dan de make-up look hieronder…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up met het Tinkerbell palette heb ik de volgende kleuren gebruikt: Big Magic (matte), Tink (shimmer), Sleep (matte) en Awake (matte). Ik ben eigenlijk wel heel erg tevreden over het palette alleen de donkerste kleur Awake (matte) was erg lastig om aan te brengen en vooral om te blenden. Uiteindelijk ben ik wel erg tevreden over de make-up look en ga ik het palette zeker vaker gebruiken.

 

Tinkerbell

 

Wat vind jij van het Tinkerbell palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.