Topaz obsessions palette van Huda Beauty

Het is jammer dat ik deze Huda Beauty palettes een hele tijd uit het oog verloren ben. Nu ik begonnen ben met het Topaz palette ben ik eigenlijk razend enthousiast. De andere 4 obsessions zullen ook de komende tijd in een review verschijnen. Maar first things first lees je mee over het eerste palette?

 

Topaz obsessions palette

Een hele tijd geleden kocht ik in de Huda sale oa het Topaz palette. De obsessions reeks bestaat in totaal uit vijf verschillende palettes welke de komende tijd allemaal in een aparte review op mijn blog zullen komen. Het Topaz palette sprak mij wel erg aan om als eerste mee te beginnen. Natuurlijk moest ik het palette ook even aan Lotte laten zien van Beautifuldisasternl omdat zij gek is op oranje. Nu hoeft het van mij niet fel oranje te zijn maar deze warmere kleuren spreken mij wel enorm aan. Het lijkt mij dan ook een onwijs mooi palette voor de herfst dit jaar. Het palette is te koop bij The Beauty Editor voor €29,95.

 

Topaz TopazTopaz

 

Swatches

Meestal swatch ik een 9 pan palette altijd in delen van 3 swatches per foto. Maar ik vond het voor deze palettes eigenlijk wel leuk om ze volledig te swatchen. De kleuren uit het palette passen namelijk enorm mooi bij mekaar zoals je hieronder ook kunt zien. Ik was eerlijk gezegd wel verbaasd over de pigmentatie met het swatchen omdat je altijd wat wisselende verhalen hoort. Maar tot zover ben ik over dit gedeelte in ieder geval tevreden.

 

 

Make-up look

De obsessions palettes was ik helaas wat uit het oog verloren en lagen al een jaar ergens achterin mijn Alex ladekast. En wat heb ik er nu een spijt van dat ik ze niet gelijk ben gaan gebruiken na het fotograferen en swatchen. Topaz was voor mij een echte knaller om mee te beginnen en ik ben dan ook super blij met mijn look. Omdat het palette geen namen heeft gebruik ik even cijfers op volgorde ik heb nummer 1, 2, 4, 7 en 8 gebruikt.

 

Topaz

 

Wat vind jij van het Topaz palette?

5 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.