Total eclipse w7 (Huda Mercury dupe)

Het is een tijdje geleden maar ik heb weer een onwijs mooie dupe gevonden. Het W7 Total eclipse palette is een regelrechte dupe van het Huda mercury retrograde palette. In deze blog laat ik de swatches en ooglooks zien en kies ik een winnaar uit. Lees je mee?

 

Total eclips palette w7

Het Total eclips palette van w7 is weer een mooie dupe vondst. Ik ben een echte liefhebber van goede dupes omdat het soms laat zien dat hetzelfde palette ook €10,- kan kosten ipv €60,-. Inmiddels staat w7 bij veel er ook wel om bekend dat ze onwijs veel dupes maken en mij hoor je niet klagen want een aantal hiervan zijn gewoon onwijs goed. Ik maak eerst mijn review over het Total eclipse palette zelf en hierna laat ik het verschil met de Huda mercury retrograde zien.

 

total eclipse total eclipse

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Orbit, Galaxy, Lunar, Big dipper, Astronomy en Zodiac. Ik moet zeggen dat ik over deze eerste rij behoorlijk verbaasd ben hoe goed de pigmentatie is en hoe eenvoudig de swatches zijn voor een w7 palette! De tweede rij bevat de kleuren Milky way, Solar, Oracle, Cassiopeia, Hercules en Orion. De derde rij swatches bevat de kleuren Latitude, Little dipper, Horizon, Constellation, Bronze age en Andromeda. Ook deze twee rijen waren envoudig te swatchen en erg mooi van pigmentatie. Ik zou op basis van de swatches zeker niet zeggen dat het om een €10,- palette gaat.

 

total eclipsetotal eclipse total eclipse

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik de kleuren Latitude, Little Dipper, Milky Way, Oracle, Orbit en Big dipper gebruikt. Ik vond het palette wel fijn om mee te werken de kleuren waren ook erg goed gepigmenteerd op de ogen wel iets moeilijker te blenden. De shimmer vond ik op het ooglid helaas tegenvallen en is met de ringlamp al helemaal wegvallen tijdens het maken van de foto’s. Toch vind ik het een heel goed palette. Ik twijfel zelfs nog welke van deze twee ik zelf ga houden en welke ik ga verkopen.

 

 

 

Huda Mercury Retrograde dupe

Misschien valt het de meeste wel gelijk op maar misschien ook niet iedereen. Het is dat W7 er ook wel een beetje om bekend staat. Maar het Total eclipse palette is een prachtige kopie van het Huda palette. Het gaat in dit geval om het Huda Mercury Retrograde palette waar ik laatst al een review over had. Het palette is al een tijdje in gebruik vandaar dat deze wat minder mooi is op de foto (sorry). Om te laten zien hoe bizar goed deze dupe eigenlijk is heeft mijn moeder even model gestaan om beide palettes te swatchen. Zou jij op basis hiervan kunnen raden welke arm Huda is en welke arm W7 is?

 

total eclipse

 

Wat vind jij van het W7 palette? Nu je dit weet zou je dan voor de W7 gaan of voor de Huda gaan?

4 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.