De tweede Lookfantastic unboxing is de Juni beauty box met het thema Trending this June. In deze box zitten dit keer 6 producten en eigenlijk bevallen alle 6 de producten ook wel. Kom je gezellig meelezen?

 

Gatineau – Radiance Gommage

Het eerste product uit de Trending beauty box van Lookfantastic is een radiance gommage van het merk Gatineau. Het merk Gatineau is mij zelf nog niet bekend. Maar de verpakking ziet er wel super uit. Ik ga het product zeker wel zelf houden en uitproberen.

 

Trending

 

Eyeko – Brow gel

Het merk Eyeko heb ik ook al vaker gezien. Maar zelf heb ik eigenlijk nog nooit iets van het merk aangeschaft. Dit keer zit er in de beauty box een brow gel in de clear variant. Hier ben ik zelf wel erg blij mee omdat ik altijd een brow gel of brow soap in een clear variant gebruik.

 

Trending

 

Lottie London – Power Foil

Het merk Lottie London zie ik steeds vaker in zowel de Lookfantastic beauty box als in de Glossybox. In de Trending beauty box zit dit keer een power foil in de kleur golden hour. Ik ben zeker benieuwd hiernaar en ga het dan ook zelf houden en gebruiken. Wellicht zie je eerdaags wel een look hiermee verschijnen.

 

Trending

 

Nuxe – Very Rose Micellar Water

Het merk Nuxe is mij ook nog niet bekend maar een Micellar water is altijd welkom. Ik ga het product zeker wel zelf gebruiken om mijn gezicht te reinigen. Daarbij ben ik dan natuurlijk ook wel erg benieuwd hoe het bevalt.

 

Trending

 

Disciple – Salicylic Acid dots

Het merk Disciple ken ik nog niet. Eigenlijk gebruik ik zulke producten ook nooit omdat ik zelf nooit echt last heb van puistjes of andere oneffenheden. Ik ga dit product ook verder geven aan iemand die het wel graag gebruikt.

 

Trending

 

Bubble T – Body Scrub Watermelon

Het merk Bubble T ken ik dan wel weer. Maar eigenlijk ook wel dankzij Lookfantastic. De producten die ik tot nu toe uit de boxen heb gekregen bevallen dan wel weer altijd. Het is zeker wel een merk waar ik zelf producten van zou aanschaffen.

 

Trending

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: