Helaas gaat mijn favoriete #instaperfect foundation van Essence eruit. En met de nieuwe herfst collectie van 2020 kwam zowel Essence als Catrice uit met een nieuwe. Ik ga beide uitproberen om te kijken welke mij beter bevalt en omdat deze al veel langer in de winkels ligt ben ik begonnen met de True skin concealer & foundation van Catrice. Lees je mee?

 

True skin concealer

De nieuwe True skin concealer van Catrice bevat oa Hyaluronzuur welke de huid 18 uur lang hydrateerd en een optimale dekking geeft. De concealer heeft een waterproof formule, geeft geen maskereffect, en is ook nog eens vegan! De concealer heeft een dekking welke zich in de huid nestelt tot de fijne lijntjes waardoor donkere kringen verdwijnen maar ook puistjes en eventuele roodheden. Er zijn in totaal 15 verschillende tinten beschikbaar en de verkoopprijs is ca €3,95 per stuk.

Ik gebruik de concealer naast de donkere kringen onder mijn ogen momenteel ook op mijn ogen als base voordat ik oogschaduw aanbreng. Voor beide doeleinden ben ik echt super tevreden met deze concealer. Op de voor-na foto’s onderaan mijn blog is ook mooi te zien hoe de roodheid onder mijn ogen verdwenen is. Alleen wat lichte lijntjes zijn er nog zichtbaar. Maar dit blijf ik persoonlijk met elke concealer/foundation houden.

 

True skinTrue skin True skinTrue skin

 

True skin foundation

De Catrice True Skin foundation heeft een medium dekking welke tot een hoge dekking op te bouwen is. De formule bevat onder andere Hyaluronzuur en watermeloenzaadolie welke voor een intensieve hydratatie zorgen. De foundation zorgt ervoor dat kleine imperfecties en roodheden verdwijnen en voelt heel licht op de huid. Daarnaast geeft het een mooie natuurlijke, egale en matte finish. De foundation is zoals gewend van Catrice Cruelty free en ook vegan! Er zijn 21 verschillende tinten verkrijgbaar en de foundation kost €6,95 per stuk. Ik kocht dezelfde kleur zoals de concealer N010 Cool Cashmere.

 

True skinTrue skinTrue skinTrue skin True skinTrue skin

 

Voor-na foto’s

Op de eerste foto is mijn huid te zien zonder concealer/foundation. Ik doe vooraf altijd mijn ooglook zodat mijn concealer/foundation mooi blijft zitten. Ik denk dat ieder zo zijn eigen voorkeur hierin heeft haha. Op de tweede foto heb ik alleen de concealer op (nog geen andere producten zoals bronzer etc). En op mijn derde foto heb ik met concealer onder mijn ogen de ”baking” techniek gebruikt en ook bronzer, blush, highlighter en lipstick op. Ik ben met beide producten echt enorm blij dat ik alweer 2 foundation en 4 concealers heb gekocht!

 

 

Wat vind jij van de nieuwe concealer/foundation? Heb jij al iets uit de nieuwe herfst collectie gehaald?

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: