Ik wilde al onwijs lang eens een kwasten reiniger kopen zodat ik niet zo lang bezig ben met het schoonmaken. Ik vind die van Boozyshop te duur. En omdat alles bij Ali express nu ook met extra douane kosten betaald moet worden wilde ik daar ook niet meer bestellen. Toevallig zag ik toen deze bij de Tschibo. Kom je meelezen?

 

Tschibo pinsel reiniger / kwasten reiniger

Het Tschibo pinsel reiniger / kwasten reiniger set kwam ik toevallig online tegen. Ik twijfelde geen moment en kocht deze eigenlijk gelijk. De prijs van €19,95 viel me namelijk ook erg mee vergeleken met andere elektrische kwasten reinigers. Het set bevat 1 kom waar je water in kunt doen of een ander product om je kwasten me te reinigen. Ik doe meestal een micellar gemengd met warm water erin. Verder zit er een houder bij voor het kopstuk en daarbij 7 verschillende maten opzet stukken. Zo past eigenlijk bijna elke dikte kwast er wel op. In het begin was het even puzzelen welke het beste werkt voor welke kwast maar inmiddels heb ik er ongeveer 2 – 3 welke ik voor al mijn kwasten kan gebruiken.

 

Tschibo pinsel reiniger Tschibo pinsel reiniger Tschibo pinsel reinigerTschibo pinsel reiniger Tschibo pinsel reiniger

 

Voor/Na foto’s

Ik heb wel echt de vieste kwast gepakt welke ik kon vinden. Deze heb ik ook echt al een hele tijd niet schoongemaakt omdat ik hem eigenlijk weinig gebruikt. Het bakje heb ik gevuld met water en wat mizellen reiniger. Ik ben eigenlijk best tevreden over het eindresultaat gezien de toestand van de kwast. Op TikTok (Beautyandlifebycecilia) vind je nog een video online waarin ik een hele bundel kwasten reinig. Uiteraard met een goed voor/na voorbeeld erin. Ik kan de kwasten reiniger zeker aanbevelen het werkt een stuk sneller en gemakkelijker en hierna hoef je alleen nog het potje met vieze drek schoon te maken. Ik ben er in ieder geval super blij mee.

 

Tschibo pinsel reiniger Tschibo pinsel reiniger

 

Hoe reinig jij jouw kwasten altijd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: